Güvenilir,daha çok modifiye işletim sistemleri var.Zaten çöken abartı şişirilmiş sistemler üyeler tarafından bildiriliyor.Yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.Site güvenilir mi?
2021 LTSC hoşuma gitti ama KMS ile etkinleştirilmiş olması bi sıkıntı yaratmaz değil mi?Güvenilir,daha çok modifiye işletim sistemleri var.Zaten çöken abartı şişirilmiş sistemler üyeler tarafından bildiriliyor.Yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.
Sanırım yaratmaz ama zaten biosa gömülü lisans keyiniz varsa sistem otomatik olarak etkinleşecektir.2021 LTSC hoşuma gitti ama KMS ile etkinleştirilmiş olması bi sıkıntı yaratmaz değil mi?
Sanırım yaratmaz ama zaten BIOS'a gömülü lisans keyiniz varsa sistem otomatik olarak etkinleşecektir.
Kusura bakma bilmiyordum. Böylece sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Etkinleştirmez. LTSC ile normal Windows'un keyleri ayrı. Yanlış bilgilendirmeyin insanları.
Kusura bakma bilmiyordum. Böylece sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.