OgnitorenKs önerebilirim. Discord sunucusundan Türkçe destek alabiliyorsunuz. Ayrıca Toolbox'ı var. Mesela benim bluetooth kulaklığım çalışmıyordu sunucudan sordum Toolbox'tan Miracast hizmetini kapattığım içinmiş. Windows 10 öneririm ayrıca. Windows 11 kullanıyorum şu an ve pek yararını görmedim.
Windows 10 sürümü üzerinde yaptığım çalışmalardan sonra en iyi ayarları bir araya getirip sorunsuz kullanım sağlamaya çalıştım. Düzenlediğim sistemler 800MB – 1.2 GB arası RAM [...]
Ognitorenks önerebilirim. Discord sunucusundan Türkçe destek alabiliyorsunuz. Ayrıca Toolbox'ı var. Mesela benim Bluetooth kulaklığım çalışmıyordu sunucudan sordum Toolbox'tan Miracast hizmetini kapattığım içinmiş. Windows 10 öneririm ayrıca. Windows 11 kullanıyorum şu an ve pek yararını görmedim.
Windows 10 sürümü üzerinde yaptığım çalışmalardan sonra en iyi ayarları bir araya getirip sorunsuz kullanım sağlamaya çalıştım. Düzenlediğim sistemler 800MB – 1.2 GB arası RAM [...]
Hocam bu tür ISO'ların güvenilirliği hiçbir zaman kesin olmaz belki içine program yerleştirilmiş bile olabilir ama ben sorun yaşamadım. Sürücü konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben o yüzden daha güvenebilmek açısından Türk tercih ettim.
Hocam bu tür ISO'ların güvenilirliği hiçbir zaman kesin olmaz belki içine program yerleştirilmiş bile olabilir ama ben sorun yaşamadım. Sürücü konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben o yüzden daha güvenebilmek açısından Türk tercih ettim.