Custom Windows 11 önerileri

Demorlius

Hectopat
Daha fazla  
RAM ve işlemci kullanımı bayağı çok normal Windows 11 de. 8 GB RAM ama kalan 4 GB yetmiyor. Oyun için güvenilir Windows 11 sürümü önerebilecek?

RAM ve işlemci kullanımı bayağı çok normal Windows 11 de. 8 GB RAM ama kalan 4 GB yetmiyor. Oyun için güvenilir Windows 11 sürümü önerebilecek?
Ram kullanımı normal ise kalan 4GB nasıl yetmiyor ?
Tavisyem Windows 10 LTSC sürümlerine geçmeniz.

RAM kullanımı normal ise kalan 4 GB nasıl yetmiyor?
Tavisyem Windows 10 LTSC sürümlerine geçmeniz.

Yetmiyor hocam içinde bir şey kalıyor. Windows 11 LTSC sürümü var mı?
Windows 10'a dönmeyi düşünmüyorum.

Bence Windows 10'a geri dönüp Lite sürümünü kullanmak daha iyi olur.

Windows 10'a dönmeyi düşünmüyorum, server 2023 çıkarsa geçerim belki hafif server sürümleri.

OgnitorenKs önerebilirim. Discord sunucusundan Türkçe destek alabiliyorsunuz. Ayrıca Toolbox'ı var. Mesela benim bluetooth kulaklığım çalışmıyordu sunucudan sordum Toolbox'tan Miracast hizmetini kapattığım içinmiş. Windows 10 öneririm ayrıca. Windows 11 kullanıyorum şu an ve pek yararını görmedim.

Windows 10

Güvenilir mi hocam, yani kaynak kodu açık mı? Sürücülerim hatasız ve güncel olur mu?

Güvenilir mi hocam, yani kaynak kodu açık mı? Sürücülerim hatasız ve güncel olur mu?
Hocam bu tür ISO'ların güvenilirliği hiçbir zaman kesin olmaz belki içine program yerleştirilmiş bile olabilir ama ben sorun yaşamadım. Sürücü konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben o yüzden daha güvenebilmek açısından Türk tercih ettim.

Teşekkürler hocam, ben aslında daha ulusal ve çok kullanılan dağıtımlara yönelmek istiyorum. Musait değilseniz başka arkadaşlar cevaplasınlar.

Teşekkürler hocam, ben aslında daha ulusal ve çok kullanılan dağıtımlara yönelmek istiyorum. Musait değilseniz başka arkadaşlar cevaplasınlar.

Hocam Custom'lara çok kolay casus yazılım yüklenebilir kendim bizzat test Windows 7 imajına casus yazılım eklemiştim. =D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…