Ram kullanımı normal ise kalan 4GB nasıl yetmiyor ?RAM ve işlemci kullanımı bayağı çok normal Windows 11 de. 8 GB RAM ama kalan 4 GB yetmiyor. Oyun için güvenilir Windows 11 sürümü önerebilecek?
RAM kullanımı normal ise kalan 4 GB nasıl yetmiyor?
Tavisyem Windows 10 LTSC sürümlerine geçmeniz.
Bence Windows 10'a geri dönüp Lite sürümünü kullanmak daha iyi olur.
ognitorenks.com.tr
ognitorenks.com.tr
Ognitorenks önerebilirim. Discord sunucusundan Türkçe destek alabiliyorsunuz. Ayrıca Toolbox'ı var. Mesela benim Bluetooth kulaklığım çalışmıyordu sunucudan sordum Toolbox'tan Miracast hizmetini kapattığım içinmiş. Windows 10 öneririm ayrıca. Windows 11 kullanıyorum şu an ve pek yararını görmedim.
![]()
Windows 11 x64 (22H2) 3in1 Performans Sürümü - OgnitorenKs
OgnitorenKs OgnitorenKs, Windows Lite, Windows 11 22H2, Windows 11 Performans, Toolbox, Windows 11 xml, 22H2, Explorer Tab, Windows newognitorenks.com.tr
Windows 10.
![]()
Windows 10 21H2 (Pro | Pro Education | Home | Home Single Language) 4in1 Performans Sürümü - OgnitorenKs
Windows 10 sürümü üzerinde yaptığım çalışmalardan sonra en iyi ayarları bir araya getirip sorunsuz kullanım sağlamaya çalıştım. Düzenlediğim sistemler 800MB – 1.2 GB arası RAM [...]ognitorenks.com.tr
Hocam bu tür ISO'ların güvenilirliği hiçbir zaman kesin olmaz belki içine program yerleştirilmiş bile olabilir ama ben sorun yaşamadım. Sürücü konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben o yüzden daha güvenebilmek açısından Türk tercih ettim.Güvenilir mi hocam, yani kaynak kodu açık mı? Sürücülerim hatasız ve güncel olur mu?
Hocam bu tür ISO'ların güvenilirliği hiçbir zaman kesin olmaz belki içine program yerleştirilmiş bile olabilir ama ben sorun yaşamadım. Sürücü konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben o yüzden daha güvenebilmek açısından Türk tercih ettim.
Teşekkürler hocam, ben aslında daha ulusal ve çok kullanılan dağıtımlara yönelmek istiyorum. Musait değilseniz başka arkadaşlar cevaplasınlar.
Hocam Custom'lara çok kolay casus yazılım yüklenebilir kendim bizzat test Windows 7 imajına casus yazılım eklemiştim. =D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.