S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Custom OS'ları pek bilmiyorum. Windows 8'e geçirmek istiyorum. Hafif, hızlı bir Custom OS önerir misiniz? Oyunda oynayacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
windowsun kendi uygulaması vardı diye hatırlıyorum ismini unuttum en sağlıklısı öyle olur. benim önerim 8.1 e geçmenizdir hocam daha az ram yiyor ve daha stabil. kendim kullanıyorum.Custom OS'ları pek bilmiyorum. Windows 8'e geçirmek istiyorum. Hafif, hızlı bir Custom OS önerir misiniz? Oyunda oynayacağım.
Windows 8.1 kullandım. Windows 10!daki siyah ekran hataları peşimi bırakmadı. Geçmeye korkuyorum.windowsun kendi uygulaması vardı diye hatırlıyorum ismini unuttum en sağlıklısı öyle olur. benim önerim 8.1 e geçmenizdir hocam daha az ram yiyor ve daha stabil. kendim kullanıyorum.
temiz kurulum yapın hocam bende öyle bir sorun yok.Windows 8.1 kullandım. Windows 10!daki siyah ekran hataları peşimi bırakmadı. Geçmeye korkuyorum.
Temiz kurulum dediğiniz format mı?temiz kurulum yapın hocam bende öyle bir sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.