i3 12100F için 13 bin TL'ye ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan S0rry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 472
FurMark GPU testi ile internetteki sıfırları karşılaştırarak/Gpu Z üzerinden değerlerdeki düşüş çok fazla mı, mining var mı anlayabilirsiniz? Zaten miningli kartlar genelde furmak testinden daha düşük alıyor.
Ayrıca asıl 2. el bilmeyenler, kronik problemli, sürücü stabilitesi olmayan, dengesiz sıcaklık ve güç yönetimi olan sorunlu A750 öneren ve bu kartı daha önce hiç kullanmamış, görmemiş kişilerdir. Böyle diyenlere pek takmayın, ekran kartlarını araştırmadan söylüyorlar.

Arkadaşa anlatmaya çalıştım fakat Intel fanboy Plus olduğu için anlayacağını sanmıyorum ki son mesajımda sırf konuyu uzatmamak adına hak verdim kendimden utanıyorum.

Arkadaşa anlatmaya çalıştım fakat Intel fanboy Plus olduğu için anlayacağını sanmıyorum ki son mesajımda sırf konuyu uzatmamak adına hak verdim kendimden utanıyorum.

Hepimize beğenmeme işareti atmış niçin attınız acaba @f4phantomE bunu yapamazsınız yaptırımları var argümanınız nedir yoksa şikayet edeceğim.

Son düzenleme:
Onu görüyorum 6700 almak varken ( performans biraz kısıtlanır ama yarıya düşecek değil?) niye 6600 alalım bir de 13kya? Elinde kalan parayla işlemcisini satar üstüne başka işlemci alır.

3 tane Intel ekran kartı kullandım 3'ündede ayrı driver sorunu vardı hatta şöyle özetleyeyim driver hatalarının atası RX550'im vardı 2 GB ondan daha çok veriyordu :D

Asıl fanboylar sizsiniz. Adama sıcaklık stabilize ise ikinci ele güvenilir diyorum anlamıyor. Arc A750 ikinci elde temiz olduğu ve diğerlerine göre daha ucuz diye attım. Ayrıca Arc A750 şu an her ne kadar NVIDIA ve AMD kadar stabil olmasa da para yoksa alınır. Ben kendim AMD kullaniyordum kuzenime verdim. Gereksiz mesaj atmamaya özen gösterelim. Kendi fikirlerimizi kendimize saklayalım.

Asıl fanboylar sizsiniz cahil Plus'lar. Adama sıcaklık stabilize ise ikinci ele güvenilir diyorum anlamıyor. Arc A750 ikinci elde temiz olduğu ve diğerlerine göre daha ucuz diye attım. Ayrıca Arc A750 şu an her ne kadar NVIDIA ve AMD kadar stabil olmasa da para yoksa alınır. Ben kendim AMD kullaniyordum kuzenime verdim. Gereksiz mesaj atmamaya özen gösterelim. Kendi fikirlerimizi kendimize saklayalım.

Ayrıca 3000 ve 6000 serisinde en çok mining yapılıyor.

Asıl fanboylar sizsiniz cahil Plus'lar. Adama sıcaklık stabilize ise ikinci ele güvenilir diyorum anlamıyor. Arc A750 ikinci elde temiz olduğu ve diğerlerine göre daha ucuz diye attım. Ayrıca Arc A750 şu an her ne kadar NVIDIA ve AMD kadar stabil olmasa da para yoksa alınır. Ben kendim AMD kullaniyordum kuzenime verdim. Gereksiz mesaj atmamaya özen gösterelim. Kendi fikirlerimizi kendimize saklayalım.

Herhangi adam gibi bir argümanın bile yok. Intel ekran kartını adam gibi inceleyip beğenen bile yok Allah aşkına atsana bir tane kaynak ya? Saçma sapan fikirlerini 2 mesajda çürüttüm hala savunuyorsun bir de. Intel ekran kartını tarihte öven ilk insan falansınız galiba Intel fanboy seni.

Mining testi diye bir şey var bilmiyorsan forum sitemizde nasıl anlaşılır diye rehberi mutlaka vardır ona bakabilirsin garipsin gerçekten saçma fikirlerin var ve bunları savunuyorsun bir de.

Asıl fanboylar sizsiniz. Adama sıcaklık stabilize ise ikinci ele güvenilir diyorum anlamıyor. Arc A750 ikinci elde temiz olduğu ve diğerlerine göre daha ucuz diye attım. Ayrıca Arc A750 şu an her ne kadar NVIDIA ve AMD kadar stabil olmasa da para yoksa alınır. Ben kendim AMD kullaniyordum kuzenime verdim. Gereksiz mesaj atmamaya özen gösterelim. Kendi fikirlerimizi kendimize saklayalım.

Mining ise kullanım kapasitesine göre tespit edilebilir. Ve biz kendi fikirimizi, sizin konuyla ilgili kullanıcıya sunduğundan çok daha iyi alternatifler olduğunu düşündüğümüz için farklı bir ekran kartı attık. Marka kötülemek yok, kendi işlemcim Intel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı