Custom ya da %60, %65 klavye önerisi

Beck

Hectopat
Merhaba, yurt dışından Custom klavye kiti alıp sıfırdan klavye oluşturup güzel güzel modlar yapasım var. Ancak şu anlık bu isteğimi askıya alma kararı aldım bütçem pek esnek değil çünkü. 1500 TL bandında %60 ya da %65 klavye önerilerinize açığım. Önereceğiniz klavye hot-swappable olabilirse çok memnun olurum, switcherini değiştirme ihtimalim de var çünkü. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mizar ve ya Hk Gaming klavyeler Amazon'da bir ara çok ucuza satıldı. Al satçılar ucuza satıyor nedense, Sahibinden veya Letgo üzerinden Durgod, Mizar veya Hk Gaming klavye öneririm. %60, %65, TKL, Fullsize olanları var. Mizar ve Hk Gaming'de Gateron optik veya mekanik Switch var ve hotswap, Durgod'da Gateron veya Cherry var hotswap değil diye biliyorum.

Bu arada yanlış anlamayın ben satmıyorum öneri olsun diye yazıyorum, alırken sorumluluk size ait 2. el ürün sonuçta.
Bu da benim incelemem.

Dediğim klavyeler 400-500TL ye bulunabiliyor bu arada.

Mizar veya Hk Gaming klavyeler Amazon'da bir ara çok ucuza satıldı. Al satçılar ucuza satıyor nedense, Sahibinden veya Letgo üzerinden Durgod, Mizar veya Hk Gaming klavye öneririm. %60, %65, TKL, Fullsize olanları var. Mizar ve Hk Gaming'de Gateron optik veya mekanik Switch var ve hotswap, Durgod'da Gateron veya Cherry var hotswap değil diye biliyorum.

Bu arada yanlış anlamayın ben satmıyorum alırken sorumluluk size ait 2. el ürün sonuçta.
Bu da benim incelemem.

Dediğim klavyeler 400-500TL ye bulunabiliyor bu arada.
Tavsiyeniz için teşekkürler inceleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı