2 seneyi geçti ve 1 lira para ödemedim, icra vs yok. Sakın ödeme yapmayın. Kredi kartından çekilen de harcama itirazı yapsın ve yeni kart istesin bankadan
cvmaker üzerinden haziran gibi 9,99 a bir cv hazırlatmıştım o kadar ve şu zamana kadar ki ayları borç olarak yazmış (150x3=450 TL gibi bir ücret). Bu ücreti ödemesem bir şey olur mu, paparadan sanal kart ile yapmıştım ve sanal kartı kapattım. İcraya verme gibi bir şey olur mu?
cvmaker üzerinden haziran gibi 9,99 a bir cv hazırlatmıştım o kadar ve şu zamana kadar ki ayları borç olarak yazmış (150x3=450 TL gibi bir ücret). Bu ücreti ödemesem bir şey olur mu, paparadan sanal kart ile yapmıştım ve sanal kartı kapattım. İcraya verme gibi bir şey olur mu?
Konuyu hortlatıyorum Aynı durumu bende yaşadım acil lazımdı ilk başta ₺10 ödedim hatta kartım internet alışverişine kapalıymış onu bile ödemedim çekemedi ama cv oluşturdum. Şimdi de ₺398 ödeme çıkarmışlar ödemeyi düşünmüyorum. Bu durumu yaşayanlar güncel bilgi verebilir mi?
Konuyu hortlatıyorum Aynı durumu bende yaşadım acil lazımdı ilk başta ₺10 ödedim hatta kartım internet alışverişine kapalıymış onu bile ödemedim çekemedi ama cv oluşturdum. Şimdi de ₺398 ödeme çıkarmışlar ödemeyi düşünmüyorum. Bu durumu yaşayanlar güncel bilgi verebilir mi?Eki Görüntüle 2351958
Hâlâ mesajlar alıyorum. Aklımda bir şey kalmasın diye, eğer paramın bol olduğu bir döneme denk gelirsem, ödeyip geçerim. Ancak, sadece bu sebeple haciz gibi bir duruma düşmek riske değmez. Yine de, o parayı kesinlikle onlara haram edeceğim.
Hâlâ mesajlar alıyorum. Aklımda bir şey kalmasın diye, eğer paramın bol olduğu bir döneme denk gelirsem, ödeyip geçerim. Ancak, sadece bu sebeple haciz gibi bir duruma düşmek riske değmez. Yine de, o parayı kesinlikle onlara haram edeceğim.