CX 750F (RGB) nasıldır?

@Forzalion, memnun değilseniz iade edin o zaman? Neden burada boşuna stres yapıyorsunuz? Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunuyor, çok rahatsız olduysanız iade edip Pylon gibi başka alternatiflere yönelebilirsiniz.

Ayni ürünü kullanıyorum. Coil whine mevcut. 4000x kasa ile beraber almıştım. Henüz coil whine olmayanını görmedim. Çok takılmayın bence. Ses beni rahatsız etmiyor mesela.

Hocam eyvallah zaten şu an satıcı ile iletişime geçtim!
@blackeagle03

Ayni ürünü kullanıyorum. Coil whine mevcut. 4000X kasa ile beraber almıştım. Henüz coil whine olmayanını görmedim. Çok takılmayın bence. Ses beni rahatsız etmiyor mesela.

Alırken konu açıyoruz kimse kronik sorunlu bu demiyor!
Rgb si değişsin diye tuşa basıyorum ama sadece beyaz yanıyor. Her hali ile bana sıkıntılı geldi galiba ooy saki kutusunu sıfır açtım

Alırken konu açıyoruz kimse kronik sorunlu bu demiyor!
Coil Whine kronik bir sorun değil ki zaten, çoğu PSU'da oluşabilecek bir durum. Sizin şansınıza CW sorunlu bir ürün elinize ulaşmış.

Ustam anlamadım yani! Bildiğin trafo elektiriği gibi ses çıkarıyor hiç durmadan ne anlıyor sunuz bu işten merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…