CX 750F (RGB) nasıldır?

Hocam eyvallah zaten şu an satıcı ile iletişime geçtim!
@blackeagle03

Alırken konu açıyoruz kimse kronik sorunlu bu demiyor!
Rgb si değişsin diye tuşa basıyorum ama sadece beyaz yanıyor. Her hali ile bana sıkıntılı geldi galiba ooy saki kutusunu sıfır açtım😒
Önceden görsem kesinlikle söylerdim hocam. Kusura bakma yetişemedim. 🙂 Dediğim gibi takıyorsan bu durumu iade et, sıkma canını. RGB olayını da bir yazılım üzerinden değiştirmeyi dene. Onda bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Önceden görsem kesinlikle söylerdim hocam. Kusura bakma yetişemedim. 🙂 Dediğim gibi takıyorsan bu durumu iade et, sıkma canını. RGB olayını da bir yazılım üzerinden değiştirmeyi dene. Onda bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Şu an sistemimden söküp aynen yollayacağım. Yanı illa yazılım ile alakalı değil ustam. Arkadaki tuşa basıyorum gene tık yok basılı tutuyorum gene aynı terane.
Güncellendi: PSU iade ettim. Para hesabıma yattı.
Teşekkürler.
Selam arkadaşlar.

Yukarıda belirttiğim gibi, ürünü iade edip yerine Core Reactor 650W 80+ Gold sertifikası bulunan bir güç kaynağı aldım.

Lakin şunu sormam lazım öncelikle önceden kullandığım BIOS ayarlarını sıfırlamam gerekir mi? Yoksa gerekmez mi?

(Çünkü Ryzen 5 3600 işlemcime undervolt yapmıştım. Bu yüzden ve belli başlı buna dayanarak kapatmıştım bazı şeyleri örnnek: PBO ve Core Performance Boost gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı