Kilit açma işlemini ilk defa duydum doğrusu. SSD'nin kronik sorunlu olduğunu biliyorum çünkü en bilindik kronik sorunlu SSD kendisi.Şu anki bütçeme göre 10400F aldım ileride i7 10. nesil k serili işlemciye geçerim ileriye dönük sistem topluyorum tek bildiğiniz şey herhalde OC yapılan sistemin iyi olduğu. Ürünü kullanmadan kronik SSD olduğunu nereden biliyorsun ürünlerim şu an JD sözde oda kronik ama bir şeyini görmedim daha Z serisi anakarttada RAM'ler OC yapılıyor merak etmeyin 10400F'in kilidi kapalı sadece onu da ileride açarız. iyi günler
Kilit açma işlemini ilk defa duydum doğrusu. SSD'nin kronik sorunlu olduğunu biliyorum çünkü en bilindik kronik SSD kendisi.
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
Eşeğiniz bir müddet sonra anırmaya başlar, o anırdığında da sizin konunuzu göreceğiz. Umarım eşek esprisini biliyorsunuz ve alınmazsınız
Fps oyunları oynamak için2 seçenek sunulmuş bende ona göre cevap verdim. Kendim topladığım sisteme göre Intel diyorum ASUS TUF Gaming Z490 + i5 10400F vs. Ve ne için kullanacağını belirtmemiş izlediğim karşılaştırmalardan ötürü ben Intel'i seçerim Intel dedim diye alacak bir şey yok sunulan seçenekten birini seçtim oda senin fikrin
Bir yorum yaptım. Alım niyetiniz varsa linkleri paylaşayım?Fps oyunları oynamak için.
TamamBir yorum yaptım. Alım niyetiniz varsa linkleri paylaşayım?
Hocam kronik sorunlu olan SSD Plus modeli. Fakat yine de R5 3600 sistem daha iyi.Kilit açma işlemini ilk defa duydum doğrusu. SSD'nin kronik sorunlu olduğunu biliyorum çünkü en bilindik kronik sorunlu SSD kendisi.
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
Eşşeğiniz bir müddet sonra anırmaya başlar, o anırdığında da sizin konunuzu göreceğiz. Umarım eşşek esprisini biliyorsunuz ve alınmazsınız
İşlemci - Intel Core i3-10100F 3.60Ghz 4 Çekirdek 6MB Önbellek Soket 1200 İşlemci - incehesap.comTamam.
Güzel bir sistem olmuş. Sadece PSU'yu 30 TL vererek 650W alması daha mantılı olacaktır.İşlemci - Intel Core i3-10100F 3.60Ghz 4 Çekirdek 6MB Önbellek Soket 1200 İşlemci - incehesap.com
Anakart - MSI B460M-A PRO Intel B460 Soket 1200 DDR4 2933MHz mATX Anakart - incehesap.com
RAM - Corsair Vengeance 2x8gb 3000mhz Cl16 Siyah Cmk16gx4m2d3000c16 | Trendyol
Ekran Kartı - XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-56XT6DF46) - incehesap.com
SSD - https://www.hepsiburada.com/sandisk...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.2
Güç Kaynağı - Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com
Kasa - ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Top: 6.107,08 TL
Tabi. O tür tercihler kullanıcıya kalmış. İleriye dönük isterse aynen yükseltebilir.Güzel bir sistem olmuş. Sadece PSU'yu 30 TL vererek 650W alması daha mantılı olacaktır.
Zalman Wattgiga K650W ZM650-GVII 650W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
KarıştırmışımHocam kronik sorunlu olan SSD Plus modeli. Fakat yine de R5 3600 sistem daha iyi.