CYBER-3600 alınır mı?

Yanlış. Kalitesiz bir anakarta 4. nesil mi takacaksınız? MOSFET'ler ağlar ha, haberiniz olsun. Sırf destekliyor diye sıkıntısız çalışacak diye bir şey yok. Faz'ın halini düşünemiyorum bile. Üst seviye işlemciler takmak için üst seviye anakartlar lazımdır.
Bütün uyarı ve yardımların için çok teşekkür ederim bunun ile ilgili bir konu açtım sizin sayenizde çok dikkat ediyorum isterseniz oradaki konuya göz atıp değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

Yanlış. Kalitesiz bir anakarta 4. nesil mi takacaksınız? MOSFET'ler ağlar ha, haberiniz olsun. Sırf destekliyor diye sıkıntısız çalışacak diye bir şey yok. Faz'ın halini düşünemiyorum bile. Üst seviye işlemciler takmak için üst seviye anakartlar lazımdır.

Destekliyor derken sadece çalıştırır manasında değil AMD'nin kendi bilincinde 4000 serisi AM4'le uyumlu gönül rahatlığıyla kullanır dediğim gibi.

Destekliyor derken sadece çalıştırır manasında değil AMD'nin kendi bilincinde 4000 serisi AM4'le uyumlu gönül rahatlığıyla kullanır dediğim gibi.
Onlarda da sorun yaşarsınız, gönül rahatlığıyla ifadesi bulunmuyor. AMD'nin aslında dediği "Takarsın ama nasıl çalışır onu bilmem, nasip işi.".

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı