CYBER-5500XT alınır mı?

Arda.66

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar hemen konuya giriyorum bu sistemi almak istiyorum.CYBER-5500XT / INTEL i3 10100F / ASUS DUAL RX5500 XT OC 8GB / 8GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Özellikleri iyi, M.2 SSD falan, PSU da FSP'nin ve i3 10100F işlemcisi var Ryzen100 mü i3 10100F mi? (Ayrıca bu sistemin Ryzen 5 1600 versiyonu var BLADE-1600 ama onda saçma bir markanın PSU'su var ve 100TL daha pahalı onun da linki: BLADE-1600 / AMD Ryzen 5 1600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 8GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hangisi alınır sizce? Bence i3 olanı almak daha mantıklı ve daha ucuz :)

İlk sistem güncellik ve performans açısından çok daha iyi.

Ayrıca fiyat olarak da daha iyi ve ben kasaya önem vererek monitörü ilerleyen zamalarda alacağım.
Sizce doğru mu? Elimdeki kasa ve monitör çok eski kasada 2 GB RAM var yani öyle söyleyeyim.
Bence kasa monitörden daha önemli sizce?

İleri de monitör alabilirsiniz bu sizin kararınız. Fiyatına göre güzel bir sistem kasası daha iyi bir şey olabilirmiş ama değiştirme seçeneği koymamış site.

Bu arada site güvenilir mi sizce?
PCH ve modart önermiş ama emin değilim.

Güvenilir site kendisi. Burada da tavsiye ettiğimiz sistemleri oluyor. En azından İtopya sistemlerinden iyi sistem satışları yapıyorlar. Bazıları kötü olsa da genel olarak iyi sistemler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı