Attığınız sistem sizin kendi bahsettiğinizden farklı olabilir mi hocam? Attığınız sistemde Performax'ın kasası ile gelen, bilinmeyen bir 650W 80+ güç kaynağı veriliyor. Yoksa özelleştirme gibi bir seçenek var da ben mi göremedim?
Attığınız sistem sizin kendi bahsettiğinizden farklı olabilir mi hocam? Attığınız sistemde Performax'ın kasası ile gelen, bilinmeyen bir 650W 80+ güç kaynağı veriliyor. Yoksa özelleştirme gibi bir seçenek var da ben mi göremedim?
Bu fiyat aralığında gayet uygun.
Eğer mümkünse RAM'leri 16GB seçin, zaten o anakart 2933 MHZ'e kadar destekler. Hazırda olanın yanına bir 8GB daha eklemenizi tavsiye ederim.
Monitör fena değil ancak, sanki çok ufak farklarla 144hz bir monitör bulunabilir diye düşünüyorum.
Monitörü biraz daha araştırın bence.
Bu fiyat aralığında gayet uygun.
Eğer mümkünse RAM'leri 16 GB seçin, zaten o anakart 2933 MHz'e kadar destekler. Hazırda olanın yanına bir 8 GB daha eklemenizi tavsiye ederim.
Monitör fena değil ancak, sanki çok ufak farklarla 144Hz bir monitör bulunabilir diye düşünüyorum.
Monitörü biraz daha araştırın bence.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir