Cyber-5500XT alınır mı?

Attığınız sistem sizin kendi bahsettiğinizden farklı olabilir mi hocam? Attığınız sistemde Performax'ın kasası ile gelen, bilinmeyen bir 650W 80+ güç kaynağı veriliyor. Yoksa özelleştirme gibi bir seçenek var da ben mi göremedim?

Attığınız sistem sizin kendi bahsettiğinizden farklı olabilir mi hocam? Attığınız sistemde Performax'ın kasası ile gelen, bilinmeyen bir 650W 80+ güç kaynağı veriliyor. Yoksa özelleştirme gibi bir seçenek var da ben mi göremedim?
Yorumlarda yazdığına göre kasadaki güç kaynağıyla değil, FSP'nin 500W'lık PSU'su ile geliyor.

Dosya Ekleri

• 55555555.png
    55555555.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu fiyat aralığında gayet uygun.
Eğer mümkünse RAM'leri 16GB seçin, zaten o anakart 2933 MHZ'e kadar destekler. Hazırda olanın yanına bir 8GB daha eklemenizi tavsiye ederim.
Monitör fena değil ancak, sanki çok ufak farklarla 144hz bir monitör bulunabilir diye düşünüyorum.
Monitörü biraz daha araştırın bence.

Bu fiyat aralığında gayet uygun.
Eğer mümkünse RAM'leri 16 GB seçin, zaten o anakart 2933 MHz'e kadar destekler. Hazırda olanın yanına bir 8 GB daha eklemenizi tavsiye ederim.
Monitör fena değil ancak, sanki çok ufak farklarla 144Hz bir monitör bulunabilir diye düşünüyorum.
Monitörü biraz daha araştırın bence.

Hocam 144Hz monitör var 1000 TL'ye fakat 20,21 inç aralığında. Çok küçük yani.

Hocam 144Hz monitör var 1000 TL'ye fakat 20,21 inç aralığında. Çok küçük yani.
F/P ürünüdür.

F/P ürünüdür.

Maalesef bu kadar bütçem yok. Maksimum 5600 ve küsuratını verebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı