Enes Özdoğru
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar, şu sistemi aldım şu an kargoda, ( CYBER-5500XT / Intel Core i3-10100F / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 8GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR )
Fakat çoğu kişiden PSU konusunda kötü yorumlar aldım, birçok kişide bir şey olmayacağını koca firmanın kötü PSU kullanmasının kendisine zarar olduğunu söylüyor. Sonuçta 2 yıl garantili bir sistem alıyoruz, sizce bunu satın alıp PSU'yu şununla değiştirmeli miyim? Sıfır bir sistem, ayrıca arıza verip tüm sistemi direk bozacak diye bir şey yok, belki ileride sorun olacağını sezersem değiştiririm, kafam karışık ne diyorsunuz?
-En uygun F/P şu PSU'yu buldum (550Watt'lar daha pahalı) Sizce iyi mi?
( Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com )
Fakat çoğu kişiden PSU konusunda kötü yorumlar aldım, birçok kişide bir şey olmayacağını koca firmanın kötü PSU kullanmasının kendisine zarar olduğunu söylüyor. Sonuçta 2 yıl garantili bir sistem alıyoruz, sizce bunu satın alıp PSU'yu şununla değiştirmeli miyim? Sıfır bir sistem, ayrıca arıza verip tüm sistemi direk bozacak diye bir şey yok, belki ileride sorun olacağını sezersem değiştiririm, kafam karışık ne diyorsunuz?
-En uygun F/P şu PSU'yu buldum (550Watt'lar daha pahalı) Sizce iyi mi?
( Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com )