CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
www.gaming.gen.tr
Bu sistemin neleri değiştirilmeli? Haftaya almayı düşünüyorum.
Gayet iyi sistem. Bir şey değiştirmeye gerek yok aslında ama ₺489 farkla PSU XPG Kyber Gold 750W modeli yapılabilir. Şart değil ama yapabilirsen iyi olur.
AM5 neden olmuyor onu anlamadım, ekran kartının işlemciyle alakası nedir. Ayrıca FG her oyunda yok, kaldı ki 6800’de de FG var ve çok daha güçlü bir kart. Kıyas yapılamaz.
AM5 neden olmuyor onu anlamadım, ekran kartının işlemciyle alakası nedir? Ayrıca fg her oyunda yok, kaldı ki 6800'de de fg var ve çok daha güçlü bir kart. Kıyas yapılamaz.
Fiyat olarak söyledim ben 6800 hazır sistemler pek avantajlı olmuyor AM4 sistemler 20-25k zaten daha ucuzunu göremedim ama 2. elden falan 6900XT ile toplanılabilir. Ayrıca FG yeni çıkan her oyunda oluyor neredeyse yakın zamanda olmayan oyun kalmaz.