SiyahPassat
Megapat
- Makaleler
- 3
MONACO-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MONACO-4060 sistem tavsiyesidir. RTX 4060 ekran kartı, AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
40.1k TL falan tutuyor. Amazon'daki klavyeyi Amazon Prime ile satın al kargo parası ödeme.
Tercihler çok iyi, körü körüne saçma işler yapacağınıza bu adama uyabilirsiniz hiçbir parça pişman etmez.
Kablolu oyuncu mouse yapsak olur mu kablosuz sevmiyorumTeşekkür ederim hocam şımartmayın beni.
Konu başında benden 40k TL setup istemişsiniz bu şekilde değiştirelim onu böyle alın ama acele edin.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti EX 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
CORSAIR HS55 Surround USB Dolby Audio 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS55 Surround USB Dolby Audio 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011265-EU ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
klavyeyi ve mouse Amazon Prime üyeliği alıp öyle sipariş et kargo parası ödeme.
@Kluxer08
Kablolu oyuncu mouse yapsak olur mu kablosuz sevmiyorum
Aga alıyorum attığın sistemi yapacak bişe yok rx 7700xr li sistem bulamadımNeden sevmiyorsunuz? Kendisi çok güzel bir modeldir gecikme falan yaşatmaz merak etmeyin.
İlla kablolu diyorsan da PulseFire Haste alabilirsiniz.
HyperX Pulsefire Haste Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.102,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Kaan Diktaş bekleyeyim mu alayım mı kralAga alıyorum attığın sistemi yapacak bişe yok rx 7700xr li sistem bulamadım
@Kaan Diktaş aldım kral pişman olmam inşallah önerdin diye aldımAga alıyorum attığın sistemi yapacak bişe yok rx 7700xr li sistem bulamadım
@Kaan Diktaş bekleyeyim mu alayım mı kral
Aga alıyorum attığın sistemi yapacak bir şey yok RX 7700XRLI sistem bulamadım.
@Kaan Diktaş bekleyeyim mu alayım mı kral.
@Kaan Diktaş aldım kral pişman olmam inşallah önerdin diye aldım.
Bu sistem alınır miydi?Hala piyasada yok hocam 7700XT sistem. 36k TL'ye 7800XT var şu an sadece. Pişman olmazsınız güzel bir sistem zaten hayırlı olsun.
Bu arada ekipmanlar da HS55 indirimi bitmiş. Yerine H2002p alınabilir.
Alınmaz.
dostum aldığım sistemi iade ettim sıkıntılı çıktı. Yeni sistem olarak bunu almayı planlıyorum bakarsan sevinirim.Alınmaz.
Dostum aldığım sistemi iade ettim sıkıntılı çıktı. Yeni sistem olarak bunu almayı planlıyorum bakarsan sevinirim.