Cyber Zenith vs Magnus hazır sistem

BÖRÜÜ

Hectopat
Zenith daha iyi ama RTX 5060'ın 8 GB versiyonu tercih edilmiyor ve satmak istediğin zaman 4060/ti gibi kartlar 2. Elde daha uyguna geleceği için satma işini oldukça zorlaştırıyor.

Zenith daha iyi ama RTX 5060'ın 8 GB versiyonu tercih edilmiyor ve satmak istediğin zaman 4060/ti gibi kartlar 2. Elde daha uyguna geleceği için satma işini oldukça zorlaştırıyor.

Ben CS Valorant oynayacağım hocam Zenith'in işlemci de iyi sence kasa değişip alayım mı?

30-35k ama bu sistemin işlemci iyi FPS oyunu oynayacağım paso alınmaz mı sence Gaming gecesini bekledim ondan da bir şey çıkmadı
Alınır ama imkan varsa daha iyisini almak lazım. 39 bine 5060 Ti 16 GB bir sistem buldum ama bütçeni aşıyor. 8 GB alacağına biraz daha biriktirip 16 GB alsan daha iyi olur.

Alınır ama imkan varsa daha iyisini almak lazım. 39 bine 5060 Ti 16 GB bir sistem buldum ama bütçeni aşıyor. 8 GB alacağına biraz daha biriktirip 16 GB alsan daha iyi olur.

İmkan 35-36k maalesef o bütçelerde de 2 3 haftadır bakıyorum iyi sistem yok bilmiyorum ne yapacağımı hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı