Çözüldü Cyberpunk 2077 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

bgbatu

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games üzerinden aldım 2 kere oyunu silip yüklememe rağmen tekrar aynı hatayı alıyorum. C++ uygulamalarını silip tekrar yükledim fakat hala aynı hatayı alıyorum.
Daha önce okuduğum konularda bu logu istiyordular.Logfile
Sistemimde GTX 1650S, Ryzen 5 2600, B450M anakart.
Windows 10 kullanıyorum bu arada.

Çözüm
Yenisinde de pek farklı içerik yok gibi, sadece bir dosyayı daha elle attığınızı fark ettim o kadar. Tüm tuşlara basıp bölümü geçelim o halde:
  1. msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyasını System32 ve SysWOW64 klasörlerinden silin.
  2. Denetim masasından C++ 2015'leri kaldırın.
  3. Aşağıdaki linkten iki dosyayı da indirip kurun.
    1. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
Sonra gerekirse şu iki dosyayı silebilirsiniz. Bunların normalde burada olmaması lazım.

C:\Windows\vcruntime140.dll
C:\Windows\msvcp140.dll
Rapor tamamlanmamış gibi. Fakat ben olmaması gerektiği yerde bulunduğundan dolayı sorunu bu dosyanın çıkardığına neredeyse eminim.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

Bunu silin. msvcp140.dll dosyasını attığınız diğer yerlerden de silin. Sonra bunları kurun.

007b hataları genelde bozulmuş ya da eksik dosyalardan kaynaklanır.
- Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun.
- Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin.
- Microsoft .NET Framework güncellemesi yapın.
- DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın.
- Windows güncellemesi yapın.

Evet herhangi bir .dll hatasıyla karşılaştığımda internetten indirip gerekli yere attığımı hatırlıyorum. Bu .dll'nin bilgisayar kısmından arayıp hepsini silmeyi deneyeceğim şimdi.

Hepsini silmeyin, attığınız yerleri hatırlamıyorsanız. Sadece verdiğim konumdan silin o halde. Bir daha da DLL sorunlarını elle atarak çözmeye çalışmayın. Bize gelin, biz yardım edelim.

Cevabın için teşekkür ederim ama konu açmadan önce buna benzer bir çözüm yolunu içeren mesajı gördüydüm ve hepsini denedim ama tekrar aynı hatayı alıyorum.

Hepsini silmeyin, attığınız yerleri hatırlamıyorsanız. Sadece verdiğim konumdan silin o halde. Bir daha da DLL sorunlarını elle atarak çözmeye çalışmayın. Bize gelin, biz yardım edelim.

Maalesef tekrar aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…