Oyunu Epic Games üzerinden aldım 2 kere oyunu silip yüklememe rağmen tekrar aynı hatayı alıyorum. C++ uygulamalarını silip tekrar yükledim fakat hala aynı hatayı alıyorum.
Daha önce okuduğum konularda bu logu istiyordular.Logfile
Sistemimde GTX 1650S, Ryzen 5 2600, B450M anakart.
Windows 10 kullanıyorum bu arada.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Evet herhangi bir .dll hatasıyla karşılaştığımda internetten indirip gerekli yere attığımı hatırlıyorum. Bu .dll'nin bilgisayar kısmından arayıp hepsini silmeyi deneyeceğim şimdi.
Hepsini silmeyin, attığınız yerleri hatırlamıyorsanız. Sadece verdiğim konumdan silin o halde. Bir daha da DLL sorunlarını elle atarak çözmeye çalışmayın. Bize gelin, biz yardım edelim.
Cevabın için teşekkür ederim ama konu açmadan önce buna benzer bir çözüm yolunu içeren mesajı gördüydüm ve hepsini denedim ama tekrar aynı hatayı alıyorum.
Hepsini silmeyin, attığınız yerleri hatırlamıyorsanız. Sadece verdiğim konumdan silin o halde. Bir daha da DLL sorunlarını elle atarak çözmeye çalışmayın. Bize gelin, biz yardım edelim.