Çözüldü Cyberpunk 2077 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

bgbatu

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games üzerinden aldım 2 kere oyunu silip yüklememe rağmen tekrar aynı hatayı alıyorum. C++ uygulamalarını silip tekrar yükledim fakat hala aynı hatayı alıyorum.
Daha önce okuduğum konularda bu logu istiyordular.Logfile
Sistemimde GTX 1650S, Ryzen 5 2600, B450M anakart.
Windows 10 kullanıyorum bu arada.

Çözüm
Yenisinde de pek farklı içerik yok gibi, sadece bir dosyayı daha elle attığınızı fark ettim o kadar. Tüm tuşlara basıp bölümü geçelim o halde:
  1. msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyasını System32 ve SysWOW64 klasörlerinden silin.
  2. Denetim masasından C++ 2015'leri kaldırın.
  3. Aşağıdaki linkten iki dosyayı da indirip kurun.
    1. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
Sonra gerekirse şu iki dosyayı silebilirsiniz. Bunların normalde burada olmaması lazım.

C:\Windows\vcruntime140.dll
C:\Windows\msvcp140.dll
Bu rapor eski, belirteyim. Sorun ilk dediğim dosyada görünüyor. Bir şey eksik yapılmış demek ki. Denetim masasından C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Bu rapor eski, belirteyim. Sorun ilk dediğim dosyada görünüyor. Bir şey eksik yapılmış demek ki. Denetim Masası'ndan C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Buyurun.

Adsız.png

Tarihlerini de görmemin yararı dokunabilirdi. İkisini de silip verdiğim linklerden tekrar kurun.

Yenisinde de pek farklı içerik yok gibi, sadece bir dosyayı daha elle attığınızı fark ettim o kadar. Tüm tuşlara basıp bölümü geçelim o halde:
  1. msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyasını System32 ve SysWOW64 klasörlerinden silin.
  2. Denetim masasından C++ 2015'leri kaldırın.
    1. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
Sonra gerekirse şu iki dosyayı silebilirsiniz. Bunların normalde burada olmaması lazım.

Çözüm
  2. Denetim Masası'ndan C++ 2015'leri kaldırın.

Bütün tuşlara basmak işe yaradı hocam :) Sizi de yaklaşık 1 saattir esir aldım, uğraştırdığım için özür dilerim. Yardımlarınız için de teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı