Cyberpunk 2077 1.04 güncellemesi ile düzelme var mı?

Valiantt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hayırlı geceler herkese, biliyorsunuz yeni yama çıktı 1,04 güncellemesini Steam üzerinden sürdüler. Dedikleri kadarı ile optimizasyon performans buglar vs gibi şeyler için çıkartılmış. Durum nedir indirip deneyen test eden artış gören var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 28-33 FPS alırken artık çoğunlukla 30 FPS'nin üstünde oynuyorum. Çok büyük bir artış gibi gözükmese de fark ediliyor. Tabi paylaştıkları sistem gereksinimleri tablosunda Medium-High ayarlar da oynayabilmem gerekirken Low'da oynuyorum ama orası ayrı.

Ancak güncellemeden sonra mı oldu bilmiyorum, oyun direkt olarak hatasız bir şekilde kapanıyor. Sanki görev yöneticisinden kapatmışım gibi. İlk başta seçtiğim yan görev yüzünden sandım ancak ana göreve giderken de çöktü.

@Pantheon Mesajınızdan sonra ben de dosya doğrulamayı denedim ve 2 dosyanın doğrulanmadığını gördüm. İşin garip yanı, 2 dosya için şu anda 17, 1 GB boyutunda indirme yapıyor olmam. Oyunu Steam üzerinden alanlar için bu mesajı yazma gereği duydum.

Arkadaşlar bilginiz olsan oyun yapımcı destek ekibi ile görüştüm durumu anlattım ve bana Steam üzerinden dosya doğruladın mı bunu mutlaka yapın gibi bir cevap yolladılar bilmiyorum FPS etki edecek mi ama sizin dediklerinize baktığımda bunu gördüm ben mutalaka denemeniz de fayda var gibi görüyorum birazdan bende deneyeceğim yine de ben tekrar bunun FPS yararı olacak mı gibisinden bir cevap yolladım geri dönül olduğunda buraya bilgilendirmek için döneceğim..

Arkadaşlar bilginiz olsan oyun yapımcı destek ekibi ile görüştüm durumu anlattım ve bana Steam üzerinden dosya doğruladın mı bunu mutlaka yapın gibi bir cevap yolladılar bilmiyorum FPS etki edecek mi ama sizin dediklerinize baktığımda bunu gördüm ben mutalaka denemeniz de fayda var gibi görüyorum birazdan bende deneyeceğim yine de ben tekrar bunun FPS yararı olacak mı gibisinden bir cevap yolladım geri dönül olduğunda buraya bilgilendirmek için döneceğim..
Yeni güncellemeyle beraber benim FPS'im 5-10 civarı arttı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı