Cyberpunk 2077 1440p en iyi grafik ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 10

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Cyberpunk 1440p ayarlarımı aşağıya bırakıyorum. DLSS mi DLAA mı kullanılmalı, kare oluşturma açılmalı mı, HDR bu oyun için gerek yok sanırım? Daha önce oynayan arkadaşlar en iyi grafik ayarlarını nasıl yapmam konusunda destek olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Cyberpunk.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Cyberpunk2.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 59
  • Cyberpunk3.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Cyberpunk4.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence multi frami aç ışın izlemeyi saykoya çekmişsin ışın izlemeye bayağı ağır bir şey diğer grafik ayarlarını ultraya alırsın DLSS yap DLAA yapma. Çok kasarsa ışın izlemenin kademesini kıs. Bir de tavsiyem kalabalık yoğunluğunu düşüğe çek çok boş FPS yiyor.

DLAA daha iyidir ama FPS değeri de ona göre düşebilir. DLSS quality seçiyorum ben. HDR ise HDR olarak güzel bir monitörün varsa işe yarar. Sistem yeterse Path tracing (Yol izleme) açabilirisin alttaki ayarlar zaten hep Max da. Bir de hareket bulanıklığını kapatıyorum.

DLAA ile 70-80 fps oynuyorum attığım ayarlarda. Samsung OLED G6 var HDR açmalı mıyım? Hareket bulanıklığı bende de kapalı Youtube da çoğu kişi kapatmış ne işe yaradığını bilmesemde

DLAA ile 70-80 FPS oynuyorum attığım ayarlarda. Samsung OLED G6 var HDR açmalı mıyım? Hareket bulanıklığı bende de kapalı YouTube'da çoğu kişi kapatmış ne işe yaradığını bilmesem de

OLED varsa bence hiç gerek yok gibi yani. Renkler zaten mis gibidir. Bilmiyorum deneme yapılabilir bende olsa ben her şeyi denediğim için denerdim herhalde.

DLAA ile 70-80 FPS oynuyorum attığım ayarlarda. Samsung OLED G6 var HDR açmalı mıyım? Hareket bulanıklığı bende de kapalı YouTube'da çoğu kişi kapatmış ne işe yaradığını bilmesem de.

Normal grafik ayarları en sonra kalsın zaten kalabalık yoğunluğu ve hareket bulanıklığı dışında onun haricinde diğerlerini deneye deneye bulursun her türlü kanka DLSS'i qulity yapıp ışın izlemeyi sonda denersin baktın çok iyi değil ışın izlemeyi 1 level düşürürsün veyahut eğer istersen ışın izleme yerine nexus moddan photorealistic modlar var inanılmaz gözüküyorlar onlara da bir bakmanı tavsiye ederim. İnşallah sistem alınca Cyberpunk'ı modlu oynayacağım ben.

Ben olsam her şeyi en yükseğe alır ray tracing de tamamen kapatırdım. Dlss açmazdım, cyberpunk için dlss görüntüden kayıp veriyor muydu hatırlamıyorum ama denediğinizde pek bi fark yoksa ray tracing de açılır.

Ray tracing bu oyunda oyunu oyun yapan etken zaten. Dediğin gibi dlss kapatıp denedim fps de düşüş oldu. Yaptığım seçeneklerden en iyisi dlaa dı. O da 120 fps ile oynayacağım oyunı 70-80 ile oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…