Teklifin geçerlilik süresi: 11 Aralık ️ Türkçe & Genel incelemeler: Çok Olumlu Türkçe dil desteği: Mevcut Geliştirici: CD Projekt RED Çıkış tarihi: 10 Aralık 2020 57 Steam başarımı.
Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde 35 Milyon kopya sattığını açıkladı!
Bence RDR 2 ama Cyberpunk alıcaksan Steam'den almak yerine Epic Games'ten aynı fiyata Phantom Liberty DLC'si ile Cyberpunk almak daha mantıklı Steam'den düz versiyon almak yerine.
Bence RDR 2 ama Cyberpunk alacaksan Steam'den almak yerine Epic Games'ten aynı fiyata Phantom Liberty DLC'si ile Cyberpunk almak daha mantıklı Steam'den düz versiyon almak yerine.
Farklı dönem ve farklı tarz bunu en iyi siz seçebilirsiniz hocam 2 oyunda oynanabilir kaliteli oyunlar RDR2 bana göre daha iyi tabii 290 saatim var ilk yüklediğim oyunlardan olur genelde insanların yorumları bence bir belirleyici olamaz en iyisi YouTube kısa videolar izleyerek hangisi sizi daha içine çekiyor bakın.
Daha iyi yapılabilirdi bazı şeyler ancak gayet iyi durumda şuan. İlk çıktığı gün oynadım ve sadece. 2-3 bug hatırlıyorum. Şimdi yoktur zaten, 2 kez bitirdim oyunu yaklasik. RDR yerine CB2077 secebilirim muhtemelen.