Cyberpunk 2077 198 TL

Benim emektar RX580 8 GB kaldırır mı acaba?
Tahminim RX 470 ve üstü oynayabilecektir. Soru cümlesinin sonuna soru işareti koyun. Kısaltmaları büyük harfle kullanın. Ceza almamanız adına söylüyorum.

Merak etmeyin oyunun sistem gereksinimleri RDR 2 gibi olmayacaktır, yani optimizasyonu aynı olmayacağı için belirtilen sistem ile oynanabilecektir. 1050 bile en düşük ayarda akıcı bir oyun deneyimi rahatlıkla sunar diye tahmin ediyorum, en kötü 720P oynanır :D

Evet 16 GB. Yüksek ayarlarda akıcı oynamak umuduyla bekliyorum oyunu. 😀 198TL falan ama fazlasıyla hakediyor.
Bende de GTX 1050Ti var, yüksek ihtimal oyunu kaldırır fakat bir oyuna 198TL vereceğimi zannetmiyorum. Ne kadar iyi bir oyun olursa olsun maksimum 50TL civarı veririm.

Bende de GTX 1050Ti var, yüksek ihtimal oyunu kaldırır fakat bir oyuna 198TL vereceğimi zannetmiyorum. Ne kadar iyi bir oyun olursa olsun maksimum 50TL civarı veririm.
1'den fazla oyun almışsınız gibi düşünün. Cyberpunk için 3 farklı başlangıç ve en az 3 oyundan oluşuyor diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı