Cyberpunk 2077 250TL'ye alınır mı?

Şu oyuna 250 TL çok diyenlere gülüyorum, 1 seneden uzun süredir ön siparişte ve o kadar sürede günde 50-60 kuruş koysanız alabilirdiniz. 250 TL bu oyun için çok az, yurtdışı fiyatı 50 Euro, 60 Dolar'dan başlıyor. Döviz ile hesapladığınızda 2 kattan daha fazla ucuza gelmiş oluyor. Oyun hakkında neredeyse bütün konularda açıklama yaptım, isteyen biraz araştırma ile bulabilir. Bu oyun 250 TL'nin sonuna kadar hakkını verecek, emin olabilirsiniz. Kıçı kırık Ubisoft oyunları bile 400+ TL'ye satılırken, CBP 2077'nin 250 TL olmasını da eleştirmeyin. Eğer diğer firmalar CBP 2077'yi yapsa idi fiyatı 500+ TL olurdu, CDPR ne yaparsa yapsın malum kesimin düşüncesini değiştiremeyecek gibi. Yahu 250 TL'ye AAA oyun alıyorsun, şirket Türkiye ile alakasız ancak seni önemsiyor ve Türkçe dil ile geliyor. Daha ne istiyorsun? Demiyor muydunuz neden oyunlar Türkçe değil diye? İşte fırsat var, alamazsınız anlarım ama fiyatını yadırgayıp neden laf atıyorsunuz? Eğer bu oyuna destek göstermez isek zaten diğer şirketlere örnek olamayacağı için AAA oyunlarda Türkçe dilini zor görürüz, tabii Türkçe ile gelen oyunlar var ancak CBP 2077 kadar büyük değiller. Kısa bir oynanış videosu atayım, söylediğim dakikaları izleyin. Rusça seslendirme var ancak oynanışı görebiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 1:05'den 4:55'e kadar izleyin.

Haritada görev dışındaki yerler boşsa, doldurulmak için doldurulmuşsa almam oyunu. Eğer her yeri aktif kullanabiliyorsak öyle NPC olmayan bir mahallede herhangi bir karakter ile etkileşim oluyorsa 250TL az bile. Herkesin sevdiği bir özellik olur ben sadece bu özelliğe bakarak alacağım/almayacağım oyunu.

1602153306942.png

Böyle de yapabilirlerdi.

Neden sürekli saçma sapan, o oyun 400TL bu oyun ondan daha iyi ama 250 TL gibi saçma sapan bir mukayese yapıyorsunuz anlam veremedim.
Eğer oyuna pahalı diyorsan alma? Sana silah zoruyla alacaksın diyen yok, ancak sırf alamıyorsun diye her yerde atıp tutma hakkına da sahip değilsin. Bu oyun hakkında en büyük söz CBP 2077'yi alanların oluyor, 400-500 TL'lik oyunları alıp oynayabilirsin. İyi oyunlar dilerim.

Tamam doğru 30 dolar gibi bir şey yapıyor ama ülkenin geneli için bu miktar yine de çok yüksek kalıyor.
Tamam diğer oyunlara göre fiyatı çok iyi ama o fiyatlara o oyunları kaç kişi alabiliyor. Güzel oyun, fiyatına göre çok iyi ama yine de ben bu oyuna ucuz diyemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı