Oyun Cyberpunk 2077 399.50 TL

EhA05

Hectopat
Bir daha kış indirmlerine kadar indirime gireceğini düşünmüyorum. Bu fiyata kaçırmayın CD projekt Witcher'dan sonra Cyberpunk'a da zam yapabilir.

@Beyfendi Kedi
DLC ile oyun aynı fiyatta değil, oyun aslında 799 TL DLC ise 399. Ana oyun indirime girdi ama DLC girmedi o yüzden kafa kafayalar ama sebebi çok bariz açık, henüz çıkmamış DLC için indirim uygulanmamış.

Oyundaki bugları düzeltmek: Hayır
Vereceğimiz ilk DLC ücretsiz olacak dedikten sonra hikaye DLC'sini parayla satmak için bonus content DLC'si çıkarmak: Evet

Biz oyuncular aynı bu ülkenin vatandaşı gibiyiz, geçiriyorlar geçiriyorlar sonra bir iki düzelttik diyorlar affediyoruz. 👎

Konuyla alakalı ise 3 yıl arayla 2 kez oynadım ve ilk oynayışımda atıyorum 5 bug gördüysem 2. oynayışımda 3 tane gördüm. Bir prototipten öteye gidemeyen bu oyuna bu fiyat değmez, hikayesi için oynayacak alsın onun dışında size bir şey sunmuyor. RPG bile yalan.

Bir daha kış indirmlerine kadar indirime gireceğini düşünmüyorum. Bu fiyata kaçırmayın CD projekt Witcher'dan sonra Cyberpunk'a da zam yapabilir.

Zam gelmez artık Witcher 3 ve Cyberpunk aynı kur oranını alıyor. Kış indirimleri gelene kadar hayli hayli indirime girer. En az 2-3 kere indirim görürüz kışa kadar.

DLC'yi iade mi etsem zam geliir diye almıştım
Ben zam beklemiyorum şu anda CDPR tüm oyunlarında aldığı kur aynı hale geldi. İndirim mi bekleyeceksiniz? İndirim gelene kadar tüm oyunlarina zam yapabilir tekrardan ama yakın zamanda beklemiyorum yeni zam yaptılar çünkü. DLC'ye çıkışından sonra ilk 6 ay indirim beklemiyorum.

Oyundaki bugları düzeltmek: Hayır
Vereceğimiz ilk DLC ücretsiz olacak dedikten sonra hikaye DLC'sini parayla satmak için bonus content DLC'si çıkarmak: Evet

Biz oyuncular aynı bu ülkenin vatandaşı gibiyiz, geçiriyorlar geçiriyorlar sonra bir iki düzelttik diyorlar affediyoruz. 👎

Konuyla alakalı ise 3 yıl arayla 2 kez oynadım ve ilk oynayışımda atıyorum 5 bug gördüysem 2. oynayışımda 3 tane gördüm. Bir prototipten öteye gidemeyen bu oyuna bu fiyat değmez, hikayesi için oynayacak alsın onun dışında size bir şey sunmuyor. RPG bile yalan.

Bence oyunda bug kalmamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı