Cyberpunk 2077 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

anl_akyldz

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Yaşadığım sıkıntı birçok arkadaşın sıkıntısıyla benzer lakin o konularda yazan çözümleri uygulamama rağmen sorunlarımı çözemedim. Aksine daha büyük sorunlar karşıma çıktı. Bende "Process Monitor" uygulamasından kendi hatamın raporunu atıp paylaşmak istedim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Hata raporlarım: 16.12 1.2020 Tarihinde Paylaşılan Öğeler
(Hem Launcher'ın hem de oyunun kendisinin raporlarını yükledim.)
Sistemim:
AMD Ryzen 3 3100.
NVIDIA GTX1650 Super.
ASUS A320 MB.
8 GB RAM.

Öncelikle herkese merhaba. Yaşadığım sıkıntı birçok arkadaşın sıkıntısıyla benzer lakin o konularda yazan çözümleri uygulamama rağmen sorunlarımı çözemedim. Aksine daha büyük sorunlar karşıma çıktı. Bende "Process Monitor" uygulamasından kendi hatamın raporunu atıp paylaşmak istedim. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Hata raporlarım: 16.12 1.2020 Tarihinde Paylaşılan Öğeler
(Hem Launcher'ın hem de oyunun kendisinin raporlarını yükledim.)
Sistemim:
AMD Ryzen 3 3100.
NVIDIA GTX1650 Super.
ASUS A320 MB.
8 GB RAM.
Oyununuz orijinal mi?

Bunları kurun:

Rapor paylaşmaya falan gerek yok. Eğer sizinde hatanız Steam'de Oyna tuşuna basınca oyunun herhangi bir hata vermeden açılmaması ise şu işlemleri uygulayın.
Steam > Cyberpunk 2077 > Ayarlar > Özellikler > Yerel Dosyalar > Yerel Dosyalara Göz At > bin > x64 > Cyberpunk2077 > Yönetici olarak çalıştır.

Hahahha atmanızın sebebi nedir hocam? @Enes3078

Artı -5 Eksi
@rasgelekullanici35 bunun tek nedeni halihazırda rapor paylaşılmış fakat rapora rağmen böyle bir çözüm yolu sunmanızdı. Evet bu düşünceniz iyi bir şey fakat rapor paylaşılmış ki sorunun çözümü böyle değil. Artık zamanla öğreneceksiniz ha? 😉

@rasgelekullanici35 bunun tek nedeni halihazırda rapor paylaşılmış fakat rapora rağmen böyle bir çözüm yolu sunmanızdı. Evet bu düşünceniz iyi bir şey fakat rapor paylaşılmış ki sorunun çözümü böyle değil. Artık zamanla öğreneceksiniz ha
Keşke ''Eğer sizinde hatanız .... ise '' ibaresini okusaydınız.
Bu arada, bu çözüm ile hem Sosyal'de 2 kişinin sorununu çözdüm hemde kendi sorunumu çözdüm.

Artı -2 Eksi
Böyle demenizin bir anlamı yok. Rapor paylaşmaya gerek yoktu demişsiniz ve bu çok ironikti. Çabanızı anlıyorum ve takdir ediyorum fakat halihazırda @338990 tarafından çözüm yolu sunulmuş. Bu kadar uğraşmaya ne gerek vardı değil mi? :)

Bunları kurun:

Maalesef işe yaramadı.Yaptıktan sonra bu hataları almaya başladım.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    279,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 2.png
    2.png
    282,9 KB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı