slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 22 Mart 2022 #1 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci Intel Core i5 9300-H Yahu ben artık çıldırmak üzereyim. Hem 1.5'ten hem de PC Hotfix'ten sonra oyunu açmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sürekli çöküyor. Ne yapayım ben şimdi?
Yahu ben artık çıldırmak üzereyim. Hem 1.5'ten hem de PC Hotfix'ten sonra oyunu açmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sürekli çöküyor. Ne yapayım ben şimdi?
Çözüm Aeronight 22 Mart 2022 slayerdutch dedi: Ağzına kadar mod var. Genişletmek için tıkla... Dostum modları silmelisin. Oyunu bozan bir mod var demek ki. İstersen kurduğun modların ekran görüntüsünü at bakalım bi'.
slayerdutch dedi: Ağzına kadar mod var. Genişletmek için tıkla... Dostum modları silmelisin. Oyunu bozan bir mod var demek ki. İstersen kurduğun modların ekran görüntüsünü at bakalım bi'.
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 22 Mart 2022 #21 R.B.D dedi: @slayerdutch Görev yöneticisini açın ve "Nahimic" adındaki bütün programları kapatıp öyle deneyim bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Tüm modları sildim öyle deneyeceğim. Tamam. Tüm sorun modlardaymış. Şimdi açıldı. Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: @slayerdutch Görev yöneticisini açın ve "Nahimic" adındaki bütün programları kapatıp öyle deneyim bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Tüm modları sildim öyle deneyeceğim. Tamam. Tüm sorun modlardaymış. Şimdi açıldı.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #22 Yardım edebildiğime sevindim. Artı 0 Eksi