Tunahan5334 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Cyberpunk 2077 açılmıyor resimdeki hatayı veriyor. Sorun şu ki Visual C sürümlerini yüklemek istediğimde de ilk resimdeki hatayı alıyorum ve yüklenmiyor. Eski sürümleri kaldırdım, CMD'ye birçok kod girdim internette gördüğüm ama olmadı.
Cyberpunk 2077 açılmıyor resimdeki hatayı veriyor. Sorun şu ki Visual C sürümlerini yüklemek istediğimde de ilk resimdeki hatayı alıyorum ve yüklenmiyor. Eski sürümleri kaldırdım, CMD'ye birçok kod girdim internette gördüğüm ama olmadı.
P PHRoZeN Megapat Katılım 24 Eylül 2013 Mesajlar 58 25 Kasım 2023 #2 Selamlar, .Net 4.5 framework'unu yüklemeyi dener misin ? Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Artı 0 Eksi
Selamlar, .Net 4.5 framework'unu yüklemeyi dener misin ? Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com
Cihan2435 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendesi 25 Kasım 2023 #3 CMD'yi yönetici olarak çalıştır “winget upgrade —all” komutunu dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Tunahan5334 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 PHRoZeN dedi: Selamlar, .Net 4.5 framework'unu yüklemeyi dener misin ? Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Cihan2435 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır “winget upgrade —all” komutunu dener misin? Genişletmek için tıkla... komutu yazıp yeniden başlattım sorun devam etmekte Artı 0 Eksi
PHRoZeN dedi: Selamlar, .Net 4.5 framework'unu yüklemeyi dener misin ? Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Cihan2435 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır “winget upgrade —all” komutunu dener misin? Genişletmek için tıkla... komutu yazıp yeniden başlattım sorun devam etmekte