Cyberpunk 2077 alınır mı?

Hikayeye önem veren biri olarak benim için bir başyapıt. Açıkçası buglar çok da umurumda değildi. Oynanışa engel olan bir buga rastlamadım.
Tam olarak RYO kategorisine yerleşemese de içerisinde barındırdığı diyaloglar ve senaryonun eşi yok benim için. Ayrıca müzikleri muazzam; olayın içine çekiyor. Ben hayran kaldım. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim.
Satın alma imkanınız var ise Epic'te şu an 64 TL'ye bulunmakta, şu anki kurla tam olarak 4 dolar. İsterseniz malum yollardan deneyimleyin; zaten içinizden satın alıp destek vermek gelecek emeği görünce.

Ama üzülerek söylüyorum ki keşke çıkarmak için acele etmeselermiş. 7 Yıl öncesinden duyurdukları bir oyunu bir sene daha çıkarmasalar hiçbir şey değişmezdi. Mükemmel bir dünya tasarlayıp içini bomboş bırakmışlar. Yaşam ruhu yok tam olarak. Bu şekilde çıkmasına gerçekten üzüldüm. Bu biraz şey gibi; yarışın sonuna kadar gelip de bitiş çizgisinden geçmemek gibi... GTA 5 gibi benim için vasat bir oyun bile yıllarca ekmeğini yedi yarattığı küçücük online dünyasının. O kadar kurgu ve o kadar emeğin birkaç yönetici tarafından çöpe atıldığını hissediyorum. Geliştiricileri umarım daha iyi bir fırsat bulurlar.

Hikayeye önem veren biri olarak benim için bir başyapıt. Açıkçası buglar çok da umurumda değildi. Oynanışa engel olan bir buga rastlamadım.
Tam olarak ryo kategorisine yerleşemese de içerisinde barındırdığı diyaloglar ve senaryonun eşi yok benim için. Ayrıca müzikleri muazzam; olayın içine çekiyor. Ben hayran kaldım. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim.
Satın alma imkanınız var ise Epic'te şu an 64 TL'ye bulunmakta, şu anki kurla tam olarak 4 dolar. İsterseniz malum yollardan deneyimleyin; zaten içinizden satın alıp destek vermek gelecek emeği görünce.

Ama üzülerek söylüyorum ki keşke çıkarmak için acele etmeseler miş. 7 yıl öncesinden duyurdukları bir oyunu bir sene daha çıkarmasalar hiçbir şey değişmezdi. Mükemmel bir dünya tasarlayıp içini bomboş bırakmışlar. Yaşam ruhu yok tam olarak. Bu şekilde çıkmasına gerçekten üzüldüm. Bu biraz şey gibi; yarışın sonuna kadar gelip de bitiş çizgisinden geçmemek gibi... GTA 5 gibi benim için vasat bir oyun bile yıllarca ekmeğini yedi yarattığı küçücük Online dünyasının. O kadar kurgu ve o kadar emeğin birkaç yönetici tarafından çöpe atıldığını hissediyorum. Geliştiricileri umarım daha iyi bir fırsat bulurlar.

Oyunu satın aldım. Üniversite sınavından sonra oynayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı