Merhaba arkadaşlar şu an Epic'te Cyberpunk 124 TL. Steam'de bu kadar indirime girmez diye düşünüyorum sizce alınmalı mı? Yanıtlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Hocam kuponu 200 lirayı geçirip ödeme kısmına gelince otomatik uyguluyor zaten. Nays ise iş bankasının genellikle gençlerin kullanması için çıkarttığı bir ön ödemeli sanal kart içeren uygulama. Bu uygulamada Steam, epic games'ten oyun alınca size ödediğiniz paranın %20'sini geri iade ediyor. Mesela ben 2 gün önce 250 liralık bir oyun aldım bu sabah 50 lira tekrar yatmış benim hesabıma. Uygulamaya kaydolup ordaki kart bilgilerini kullanıp alışveriş yapınca 3 gün içinde cashback yatıyor.
Bize tekme atmayan kalmadı ki. Hükumetin tekmesiyle yıkıldık, ardından yabancı mezarcılar tekmelemeye başladı, en son tekmeyi de bizzat ülkenin vatandaşlarından yedik xD
Bize tekme atmayan kalmadı ki. Hükumetin tekmesiyle yıkıldık, ardından yabancı mezarcılar tekmelemeye başladı, en son tekmeyi de bizzat ülkenin vatandaşlarından yedik xD
Yabancı mezarcılar güzel detay. Orada da mevzuyu patlatan bizimkiler. Pandemi dönemi hangi yabancı platforma girdiysem bizim çakalları gördüm "abi ucuz Steam gift atılır, hesap Türkiye'ye taşınır" diyen. Tabii adamlar olayı öğrenince bizimkileri aradan çıkarıp kendileri yapmaya başladı.
5 kuruş kazanacağız diye Türkiye'de oyunları kat kat zamlandırdıklarıyla kaldılar.