Cyberpunk 2077 alınır mı?

ege454

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 20,24 dolara Steam'den Cyberpunk 2077 alınır mı? 20,24 dolar benim için bir tık yüksek bir meblağ o yüzden kararsıs kaldım bir de DLC'sini almak istiyorum ama ikisi bir 35dolar oluyor benim için çok para açıkçası veremem. Tek başına 2*,24 dolara alsam daha sonraki indirimlerde de DLC'yi alsam olur mu ama asıl sorum 20,24 dolara Cyberpunk 2077 değer mi?

Merhaba arkadaşlar. 20,24 dolara Steam'den Cyberpunk 2077 alınır mı? 20,24 dolar benim için bir tık yüksek bir meblağ o yüzden kararsıs kaldım bir de DLC'sini almak istiyorum ama ikisi bir 35dolar oluyor benim için çok para açıkçası veremem. Tek başına 2*,24 dolara alsam daha sonraki indirimlerde de DLC'yi alsam olur mu ama asıl sorum 20,24 dolara Cyberpunk 2077 değer mi?
Değer.

Kesinlikle değer ama hikayenin ilk başlarında ben çok bir şey anlamadım, bende evelsi gün aldım fiyatı bayağı bir koydu ama yapacak bir şey yok.

Usta bende yeni aldım aynı fiyata başta bana da pahalı geldi ama yapacak birşey yok, eğer istersen epic de 450 lira ordan alabilirsin , ama Steam dersen de kesinlikle değer.

Ana oyun çok iyi ama DLC'yi o fiyata önermiyorum ben. Şahsen aldığıma pişman oldum. 18 $ ona verene kadar gider başka bir oyun alırdım. DLC de gayet güzel, keyifli ama dediğim gibi, o fiyatı hak etmiyor. POE 2, TW: Warhammer 3 gibi baba oyunları alırsın o DLC yerine.

Epic'te daha ucuz o para senin için değerliyse paylaşımlı hesaplara bakabilirsin. En azından oyunu oynarsın.

20 dolar evet fazla oyun iyi mi kötü mü diye sorarsanız iyi bir oyun ama 20 dolara çok oyun alırsınız ben almazdım sende diyorsun çok para diye.

DLC ile biraz pahalıya denk geliyor ama zor duruma düşmeyeceksen alabilirsin.
Ana oyun çok iyi ama DLC'yi o fiyata önermiyorum ben. Şahsen aldığıma pişman oldum. 18 $ ona verene kadar gider başka bir oyun alırdım. DLC de gayet güzel, keyifli ama dediğim gibi, o fiyatı hak etmiyor. POE 2, TW: Warhammer 3 gibi baba oyunları alırsın o DLC yerine.
TW: Warhammer 3 hocam total war serisinden bir tek rome'yi oynadım 25 saat. Oyun beni sarar mı ?
Biraz anlatabilir misiniz?

DLC ile biraz pahalıya denk geliyor ama zor duruma düşmeyeceksen alabilirsin.

TW: Warhammer 3 hocam Total War serisinden bir tek Rome'yi oynadım 25 saat. Oyun beni sarar mı?
Biraz anlatabilir misiniz?

Warhammer fantastik evrende geçiyor, orklar, cüceler, elfler, imparatorluk, skaven vs. aklınıza ne gelirse. Ek olarak Boss'lar var tabii ki. Rome 2'nin bende yeri ayrıdır ama Total War'un en iyi oyunu warhammerdır bana göre. Muazzam savaşlar dönüyor tam bir görsel şölen. Bu arada Kinguin gibi yerlerde warhammer 1-2 ve 3. oyunun olduğu trilogy paketler Steam key olarak satılıyor 800 ₺ civarına. Alacaksanız mutlaka onu alın. Yalnızca 3. oyunu yükleyerek 1 ve 2'deki Map'e ve bazı ırklara erişebiliyorsunuz. Devasa bir sefer haritası sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buralardan alabilirsiniz. Ben sanırım Eneba'dan almıştım. Türkiye'de etkinleştirilebilir olmasına dikkat edin. Orada yazıyor. Kod olarak teslim ediyorlar Steam'den etkinleştiriyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı