- Makaleler
- 42
Bu şu hangarların ve çöplüğün olduğu yer mi? Öyleyse o araba düz duruyor ilerlemiyor sen bulup içine biniyorsun.
Badlands dan bahsediyorsan orası değil oradaki arabayı buldum.Bu şu hangarların ve çöplüğün olduğu yer mi? Öyleyse o araba düz duruyor ilerlemiyor sen bulup içine biniyorsun.
Badlands dan bahsediyorsan orası değil oradaki arabayı buldum.
O zaman bu, bu da düz duruyor.
Hocam ne dediğinizi anlamadım pek.Eki Görüntüle 1491636
Tekerrür görevleri bu şekilde. Sizde anlamadığım sebepten 1 tanesi yok. Gördüğünüz yerlere gidip dener misiniz?
Delamain'in görevi 7 parçaya ayrılır. Siz 6'sını bulmuşsunuz ama sonuncusunu bulamamışsınız ya, normalde benim görev sayfamdaki gibi tekerrür görevleri bölgelere ayrılır. İstediğiniz bölgeye gidersiniz ve Delamain sizi arar. Bu kısımdan biri sizin görev sayfanızda yok demek istiyorum ve nedenini de bilmiyorum. Korsansa ve eski bir sürümse belki eski sürümde ayrılmamış olabilir.Hocam ne dediğinizi anlamadım pek.
Kino'nun attığı video sayesinde yapabildim. Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorumDelamain'in görevi 7 parçaya ayrılır. Siz 6'sını bulmuşsunuz ama sonuncusunu bulamamışsınız ya, normalde benim görev sayfamdaki gibi tekerrür görevleri bölgelere ayrılır. İstediğiniz bölgeye gidersiniz ve Delamain sizi arar. Bu kısımdan biri sizin görev sayfanızda yok demek istiyorum ve nedenini de bilmiyorum. Korsansa ve eski bir sürümse belki eski sürümde ayrılmamış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.