Sürprizbozan Cyberpunk 2077 araba bulma görevi nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
O zaman bu, bu da düz duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buranın yakınından 20 kere geçtim en az. Sinyalde vermediği için sadece yoldan geçtim. Çok teşekkür ederim.

Dostum görevlerini ss at.
1660950309895.png
1660950325991.png
1660950390279.png

Bu kadar.

Hocam ne dediğinizi anlamadım pek.
Delamain'in görevi 7 parçaya ayrılır. Siz 6'sını bulmuşsunuz ama sonuncusunu bulamamışsınız ya, normalde benim görev sayfamdaki gibi tekerrür görevleri bölgelere ayrılır. İstediğiniz bölgeye gidersiniz ve Delamain sizi arar. Bu kısımdan biri sizin görev sayfanızda yok demek istiyorum ve nedenini de bilmiyorum. Korsansa ve eski bir sürümse belki eski sürümde ayrılmamış olabilir.

Delamain'in görevi 7 parçaya ayrılır. Siz 6'sını bulmuşsunuz ama sonuncusunu bulamamışsınız ya, normalde benim görev sayfamdaki gibi tekerrür görevleri bölgelere ayrılır. İstediğiniz bölgeye gidersiniz ve Delamain sizi arar. Bu kısımdan biri sizin görev sayfanızda yok demek istiyorum ve nedenini de bilmiyorum. Korsansa ve eski bir sürümse belki eski sürümde ayrılmamış olabilir.
Kino'nun attığı video sayesinde yapabildim. Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı