Cyberpunk 2077 Atatürk Göndermesi

Çeviriyi yapan kişiler zaten Türk. Bundan dolayı kasıtlı yapılabileceğini veya kara mizah ile yazılmış olabileceğini düşünüyorum. Keşke böyle konularda milletçe eski hassasiyetimize sahip olsak da böyle durumlarda gerektiği dozda gerektiği şekilde tepki sunsak. Ama gel gör ki bir kısım hiç iplemez iken bir kısım nedense CD Projekt'e kayıyor.
Sonra ülke niye bu halde. Sinirinizi internette çeşitli şeylerden çıkartıyorsunuz. Alt tarafı bir mizah.

Orijinali "tehlikeli gelecek", çevirmen yaptığı bu skandal ile Vatan hainliğini ilan etti.

Çeviriyi yapanlardan açıklama gelmiş. Aynen basit bir hata. Nedense tam da buraya denk gelmiş.

Eki Görüntüle 776429
Bu hata olabilir mi Allah rızası için. Adamların yazdıklarını kontrol etmeden yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Zaten denk getirme olayı ile tamamen haksızlar. Klavyede "T" nerede "K" nerede...

Bu hata olabilir mi Allah rızası için. Adamların yazdıklarını kontrol etmeden yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Zaten denk getirme olayı ile tamamen haksızlar. Klavyede "t" nerede "k" nerede...

Bir kere F klavyede T ve K yan yana. İkincisi ben adamları savunmadım. Aksine bu yapılanın basit bir hata olamayacağını söylemeye çalıştım. İroni...

Klavyede yanlış bastı desek t nerede k nerede?

F klavyede yan yana arkadaşım. Ben zaten bu yanlış diyorum. İroni!

Türkçe dil desteği koymalarından belliydi. Sağ olsunlar ne diyelim. Dünya'nın saygı duyduğu bir adama gönderme yapmaları bizim için ne kadar anlamlı, gururlu ise onlar için de aynı şey geçerlidir.

Atatürk'ün lafını dalga geçer gibi çevirmeleri sana gurur mu veriyor? Rezil.

Gelecek ile alakalı bir kara mizah yapmak istemişler. Tabii bu ülkedekiler bunu anlayacak kadar ileri seviyede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…