Cyberpunk 2077 Atatürk Göndermesi

Çeviriyi yapanlardan açıklama gelmiş. Aynen basit bir hata. Nedense tam da buraya denk gelmiş.

Eo_S9BmXIAUV2kX.jpg

Ulan ne gereksiz bir konu abartıldı yine. Adamların isi gücü yok ama Türklerle zoru var. Üstüne gıcık olduğu Türklere çeviri yapıyor öyle mi? Bariz belli bi' çeviri hatası ya da bi' ifadeyi yanlıs anlatma durumu var. Bazıları bilerek yapmıs diyor ne gülünç. Firmanın ne suçu var ingilizcesini oku bi' ondan sonra yorum yap. Ki arkadasımızın attığı mesajlar doğru ise dediklerimi doğrular nitelikte. En kısa zamanda durumu düzelteceklerdir. Eğlenmenize bakın.
Çeviriyi yapan kişiler zaten Türk. Bundan dolayı kasıtlı yapılabileceğini veya kara mizah ile yazılmış olabileceğini düşünüyorum. Keşke böyle konularda milletçe eski hassasiyetimize sahip olsak da böyle durumlarda gerektiği dozda gerektiği şekilde tepki sunsak. Ama gel gör ki bir kısım hiç iplemez iken bir kısım nedense CD Projekt'e kayıyor.
Sonra ülke niye bu halde. Sinirinizi internette çeşitli şeylerden çıkartıyorsunuz. Alt tarafı bir mizah.
😆😆😆😆😆😆😆

Ulan ne gereksiz bir konu abartıldı yine. Adamların isi gücü yok ama türklerle zoru var. Üstüne gıcık olduğu türklere çeviri yapıyor öyle mi? Bariz belli bi' çeviri hatası ya da bi' ifadeyi yanlıs anlatma durumu var. Bazıları bilerek yapmıs diyor ne gülünç. Firmanın ne suçu var İngilizcesini oku bi' ondan sonra yorum yap. Ki arkadasımızın attığı mesajlar doğru ise dediklerimi doğrular nitelikte. En kısa zamanda durumu düzelteceklerdir. Eğlenmenize bakın.

Orijinali "tehlikeli gelecek", çevirmen yaptığı bu skandal ile Vatan hainliğini ilan etti.

Çeviriyi yapanlardan açıklama gelmiş. Aynen basit bir hata. Nedense tam da buraya denk gelmiş.

Eki Görüntüle 776429
Bu hata olabilir mi Allah rızası için. Adamların yazdıklarını kontrol etmeden yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Zaten denk getirme olayı ile tamamen haksızlar. Klavyede "T" nerede "K" nerede...

Bu hata olabilir mi Allah rızası için. Adamların yazdıklarını kontrol etmeden yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Zaten denk getirme olayı ile tamamen haksızlar. Klavyede "t" nerede "k" nerede...

Bir kere F klavyede T ve K yan yana. İkincisi ben adamları savunmadım. Aksine bu yapılanın basit bir hata olamayacağını söylemeye çalıştım. İroni...

Klavyede yanlış bastı desek t nerede k nerede?

F klavyede yan yana arkadaşım. Ben zaten bu yanlış diyorum. İroni!

Çeviriyi yapan kişiler zaten Türk. Bundan dolayı kasıtlı yapılabileceğini veya kara mizah ile yazılmış olabileceğini düşünüyorum. Keşke böyle konularda milletçe eski hassasiyetimize sahip olsak da böyle durumlarda gerektiği dozda gerektiği şekilde tepki sunsak. Ama gel gör ki bir kısım hiç iplemez iken bir kısım nedense CD Projekt'e kayıyor.

😆😆😆😆😆😆😆
Gelecek ile alakalı bir kara mizah yapmak istemişler. Tabii bu ülkedekiler bunu anlayacak kadar ileri seviyede değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı