H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 11 Aralık 2020 #21 Orijinalini bulup bilgilendirebilir misiniz? Umarım çevirmenin işidir.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Aralık 2020 #22 Oyunun orijinal dilinde ne yazıldığına bakmak lazım. İlginç bir durum.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 11 Aralık 2020 #23 MelihQ dedi: Kesinlikle. Bir açıklama yapmak zorundalar. Genişletmek için tıkla... Savunma için: "Biliyorsunuz Türkçe klavyede T ile G tuşu alt alta bir karışıklık oldu." Diyecekler galiba sonucu merak ediyorum. kino dedi: Evet birisi bu; Instagram www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Grafiker olarak gözüküyor ama Credits kısmında çevirmenlere bakmak lazım.
MelihQ dedi: Kesinlikle. Bir açıklama yapmak zorundalar. Genişletmek için tıkla... Savunma için: "Biliyorsunuz Türkçe klavyede T ile G tuşu alt alta bir karışıklık oldu." Diyecekler galiba sonucu merak ediyorum. kino dedi: Evet birisi bu; Instagram www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Grafiker olarak gözüküyor ama Credits kısmında çevirmenlere bakmak lazım.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 11 Aralık 2020 #24 Sacmalik. Kasti yapildigini dusunuyorum.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 11 Aralık 2020 #25 Benim neden gözlerim doldu? Nedensizce çok gururlandım.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 11 Aralık 2020 #26 Pmw dedi: Savunma için: "Biliyorsunuz Türkçe klavyede T ile G tuşu alt alta bir karışıklık mı oldu diyecekler acaba merek ediyorum." Genişletmek için tıkla... Bu tür bir hata olsa 1 kere yapılır. Altta bir daha aynı şekilde yazılmış.
Pmw dedi: Savunma için: "Biliyorsunuz Türkçe klavyede T ile G tuşu alt alta bir karışıklık mı oldu diyecekler acaba merek ediyorum." Genişletmek için tıkla... Bu tür bir hata olsa 1 kere yapılır. Altta bir daha aynı şekilde yazılmış.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 11 Aralık 2020 #27 PanzerTR dedi: Benim neden gözlerim doldu? Nedensizce çok gururlandım. Genişletmek için tıkla... Oyunun içinde bulundurmaları güzel gurur verici bir şey ama sıkıntılı bir şekilde çevrilince aklıda "?" işareti oluşuyor.
PanzerTR dedi: Benim neden gözlerim doldu? Nedensizce çok gururlandım. Genişletmek için tıkla... Oyunun içinde bulundurmaları güzel gurur verici bir şey ama sıkıntılı bir şekilde çevrilince aklıda "?" işareti oluşuyor.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 11 Aralık 2020 #28 Bu bir photoshop vs değil eminsiniz değil mi? Her yerde konu açıp dillendirelim gerçekse...
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 11 Aralık 2020 #29 Pmw dedi: Oyunun içinde bulundurmaları güzel gurur verici bir şey ama sıkıntılı bir şekilde çevrilince aklıda "?" işareti oluşuyor. Genişletmek için tıkla... O ufak bir hatadır ya. Şimdi fark ettim.
Pmw dedi: Oyunun içinde bulundurmaları güzel gurur verici bir şey ama sıkıntılı bir şekilde çevrilince aklıda "?" işareti oluşuyor. Genişletmek için tıkla... O ufak bir hatadır ya. Şimdi fark ettim.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #30 aragornxx dedi: 'İstikbal göklerdedir' kısmı belki çevirmenlerin kendi insiyatifiyle çevirilmiş bir kısım olabilir. Çevirmenin notu tarzın da bir çeviri. Fallout 4'teki kadar bariz bir gönderme göremedim. Genişletmek için tıkla... Fallout 4'te ne vardı?
aragornxx dedi: 'İstikbal göklerdedir' kısmı belki çevirmenlerin kendi insiyatifiyle çevirilmiş bir kısım olabilir. Çevirmenin notu tarzın da bir çeviri. Fallout 4'teki kadar bariz bir gönderme göremedim. Genişletmek için tıkla... Fallout 4'te ne vardı?