SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 862 Çözümler 4 12 Aralık 2020 #61 Instagram www.instagram.com Konu ile ilgili 23Studios'dan açıklama gelmiş.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #62 isimsizkahraman dedi: O malum kişiler her kimse cezasını almalı. Genişletmek için tıkla... Peki, sence Türkiye'de olan adalet cezasını verecek mi?
isimsizkahraman dedi: O malum kişiler her kimse cezasını almalı. Genişletmek için tıkla... Peki, sence Türkiye'de olan adalet cezasını verecek mi?
lochnes7 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #63 Oyunu henüz almamıştım, bu saatden sonra da almam.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 12 Aralık 2020 #64 lochnes7 dedi: Oyunu henüz almamıştım, bu saatden sonra da almam. Genişletmek için tıkla... Oyun yapımcılarının suçu değil çeviriyi yapan 23 Studios'un suçu.
lochnes7 dedi: Oyunu henüz almamıştım, bu saatden sonra da almam. Genişletmek için tıkla... Oyun yapımcılarının suçu değil çeviriyi yapan 23 Studios'un suçu.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 12 Aralık 2020 #65 isimsizkahraman dedi: Oyun yapımcılarının suçu değil çeviriyi yapan 23 Studios'un suçu. Genişletmek için tıkla... Benim anlamadığım bir şey var, çeviriyi yapanlar suçluysa Atatürk fotoğrafının benzeri nasıl var? Bunu çevirmenler koymuyor diye biliyorum.
isimsizkahraman dedi: Oyun yapımcılarının suçu değil çeviriyi yapan 23 Studios'un suçu. Genişletmek için tıkla... Benim anlamadığım bir şey var, çeviriyi yapanlar suçluysa Atatürk fotoğrafının benzeri nasıl var? Bunu çevirmenler koymuyor diye biliyorum.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #66 Herkes buradayken sorayım Steam'de son gelen 1.04 güncellemesi kaç GB?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #67 Hüseyin42 dedi: Herkes buradayken sorayım Steam'de son gelen 1.04 güncellemesi kaç GB? Genişletmek için tıkla... 1.4 olması lazım. Bi' arkadaş konu açmıştı.
Hüseyin42 dedi: Herkes buradayken sorayım Steam'de son gelen 1.04 güncellemesi kaç GB? Genişletmek için tıkla... 1.4 olması lazım. Bi' arkadaş konu açmıştı.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 12 Aralık 2020 #68 Traviss Bickle dedi: Benim anlamadığım bir şey var, çeviriyi yapanlar suçluysa Atatürk fotoğrafının benzeri nasıl var? Bunu çevirmenler koymuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benzerlik de olabilir. CDPR'ın açıklamasını beklemek lazım bence.
Traviss Bickle dedi: Benim anlamadığım bir şey var, çeviriyi yapanlar suçluysa Atatürk fotoğrafının benzeri nasıl var? Bunu çevirmenler koymuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benzerlik de olabilir. CDPR'ın açıklamasını beklemek lazım bence.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 12 Aralık 2020 #69 BalikŞuşişi dedi: Benzerlik de olabilir. CDPR'ın açıklamasını beklemek lazım bence. Genişletmek için tıkla... Sorumlu kişiler açıklama yapmış. SuppleWaif7 dedi: Instagram www.instagram.com Konu ile ilgili 23Studios'dan açıklama gelmiş. Genişletmek için tıkla... Atatürk fotoğrafına benzemesi normal ancak orijinal İngilizce dilinde böyle bir gönderme yok.
BalikŞuşişi dedi: Benzerlik de olabilir. CDPR'ın açıklamasını beklemek lazım bence. Genişletmek için tıkla... Sorumlu kişiler açıklama yapmış. SuppleWaif7 dedi: Instagram www.instagram.com Konu ile ilgili 23Studios'dan açıklama gelmiş. Genişletmek için tıkla... Atatürk fotoğrafına benzemesi normal ancak orijinal İngilizce dilinde böyle bir gönderme yok.
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #70 Basit bir klavye hatası bile olabilir. Çok düşük ihtimal tabi. Ya da çeviri grubunun içinde bu göndermeden hoşlanmamış bir hain düzenlemiş olabilir. Tüm firmaya yansıtmamak lazım. Fazla dillendirmeyelim, çeviriden oluruz.
Basit bir klavye hatası bile olabilir. Çok düşük ihtimal tabi. Ya da çeviri grubunun içinde bu göndermeden hoşlanmamış bir hain düzenlemiş olabilir. Tüm firmaya yansıtmamak lazım. Fazla dillendirmeyelim, çeviriden oluruz.