Cyberpunk 2077 Atatürk Göndermesi

131103826_3580567032009565_7161460146226914925_o.jpg

Yanlışlık ile yapılan bir şey olamaz 2 farklı yerde de aynı yazım var.

Basit bir klavye hatası bile olabilir. Çok düşük ihtimal tabi. Ya da çeviri grubunun içinde bu göndermeden hoşlanmamış bir hain düzenlemiş olabilir. Tüm firmaya yansıtmamak lazım. Fazla dillendirmeyelim, çeviriden oluruz.
Evet bakıyoruz, T ile K harfleri klavye üzerinde birbirlerine yakınlar mı? Baktık mı? Baktık, ve aralarında Kartepe ile Zonguldak merkez kadar mesafe var.

(Ofansif algılamayın, böyle konulara gelemiyorum.)

Herkes buradayken sorayım Steam'de son gelen 1.04 güncellemesi kaç GB?

3.5 GB.

Benim anlamadığım bir şey var, çeviriyi yapanlar suçluysa Atatürk fotoğrafının benzeri nasıl var?
Bunu çevirmenler koymuyor diye biliyorum.

Orijinal metinde grubun adı perilous future, çeviren kişi de muhtemelen "bu o fotoğrafa ne kadar da benziyor" deyip istikbal göklerdedir olarak çevirmiş diye tahmin ediyorum. 23studios açıklama yaptı, şu an çıkan 1.04 güncellemesi ile beraber çeviri hataları düzeltilecekmiş. Bu adamlar Witcher 3'ü, Rainbow Six'i de çeviren adamlar, profesyonel bir şirket. X çeviri grubu değiller. Kariyerlerini bitirecek bir adımı bilerek atamazlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı