Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

9 Senede yapılmadı ki oyun zaten ilk trailer ı 2013'de yayınlandı o zamanlar sadece konsept çizimleri yapılıyordu. Bu oyunun yapımına da en fazla 2015 sonunda başlanmıştır. Öyle 7 sene 9 sene tamamen hayal ürünü rakamlar sonuçta oyunun yapım süresi en fazla 5 sene.

2019'un başında 7 senedir yapıyoruz dediler. Şimdi 8 sene oldu. Ayrıca 5 senede yapılan GoW'un kalitesini söylememe gerek yok sanırım.

Şunu tekrardan gördük "Hype" dediğimiz kavram yapımcıların oyunu ileriye dönük bir şekilde kontrolsüzce oyuncuların gözünde şişirip sonunda balon gibi patlamasına sebep oluyor. Bunu farklı oyunlardan da biliyoruz. Eğer sen bir oyunu her yönden kusursuz bir şekilde dünyaya sunacaksan o zaman "işte en gerçekçi oyun bilmem kaç saat oynanış süresi var en ince ayrıntısına kadar girebiliyorsunuz. Keanu Reeves de var." diye lanse et. Eeee? Bu insanlar oyunu çok erkenden aldı kaç kere ertelediniz bu sefer de sorunlu piyasaya süreceksiniz. Açıkcası diğer ülkelerdeki oyuncuları etkilemez. Oynayan oynar. Ama bizim tarafta sorunlar doğabilir. Bence çıktığı gün bir patch gelip durumu düzeltmeye çalışmaları artık zorunlu. Olmazsa 9 yıllık büyük bir emek boş bir yığına dönüşecek. Oyuncular ilk önce oyunu adam akıllı oynamaya bakar diğer konular oynayışın ardından gelir.

İnsanlar çok büyük beklentiye girdi. Bu beklentiyi bence GTA 5 bile kaldıramaz. Bir sorun daha var bu beklenti yanlış. Bir de olaya bu optimizasyon girince iyice zor işi. Oyun yayınlandıktan hemen sonra kullanıcı tepkilerine bakıp ona göre güncelleme vermesi gerek.

PS4 ve Xbox One gibi konsollarda büyük Downgrade yemiş olabilir. Hatta var mı bilmiyorum ben hiç görmedim PS4 ve Xbox One için oynanış görüntüsü.

Ama adını her türlü oyun tarihine yazacak. Beklentiyi karşılayamazsa da yazacak karşılarsa da yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…