Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.608
9 yıldır geliştirilen bir oyundan beklentinizin bu kadar yüksek olması beni çok şaşırtıyor ya...

Yaptıkları reklamlar çok yanlış. Yeni GTA oyunu olarak tanıttılar geçen seneden beri, ama oyun RPG. Oyunun hikayesi 25-40 saat diyorlar, bu çok kötü olmuş. Optimizasyon rezalet, düzeltmeleri en azından 2 ay alır. Sızan videoyu izledim, glitch ve bug dolu oyun. Witcher 3'ü yapan CPDR ile Cyberpunk 2077'yi yapan aynı CPDR değil. Witcher 3'ü yaparken bağımsız küçük-orta ölçekli bir şirketti, şu anki CPDR ise Avrupa'nın en değerli oyun firması oldu. 1 hafta boyunca hiç oynamayacağım, videoları izleyeceğim. Bedavaya almış olmama rağmen 250₺ çöpe gitmesin. 2060 ile orta ayarlarda 60 FPS? Yok, teşekkürler. Bu arada, fanboylar bu duruma yine şirketi överek yaklaşmaları gerçekten sinirimi bozuyor.

@371129 Bence tam tersi düşük olmalı hocam. 9 yıl geliştirilen bir oyun mükemmel olmalı gözüyle bakıyorlar biliyorum ama işte öyle olmuyor. Gördüğünüz gibi 9 yıllık bir süreç yetmemiş, oyun sorunlu deniyor.

Sistem gereksinimlerine göre olması gereken perfomans verilmiyor olabilir ancak oyun isterse 15 yıldır geliştirilsin çıktığı yılın donanımlarına göre performans verecek. Bunun aksi iddia edilemez. Kapitalizme ters. Tamam ben de isterim GTX 1060 ile 1080P 60 FPS ancak zor. Yeni güncelleme ile belli bir süreçte bir noktaya kadar düzelir. Bu oyunun çıkışı ile donanım satılmayacak da ne zaman satılacak ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı