Cyberpunk 2077 buglar düzeldi mi?

100 saate yakın oynamışlığım var. En son 1.23 güncellemesi yayınlandı ve o güncellemeden sonra oyun kıran veya büyük bir bug ile karşılaşmadım. 2-3 hafta içinde çok büyük bir güncelleme geleceği kesin gibi bunun içinde dlc’de olabilir bence 1 ay daha bekle oyundan aldığın zevk artacaktır.
 
Bug anlamadında söylemedim. Ben kendim oyunda düşük ayarlarda düşük FPS alıyordum. Son güncellemelerden sonra bu düşük FPS sorunu düzeltildi mi onu merak ettim. Eğer düzeltildiyse tekrardan indirip oynamayı düşünüyorum.
Oyunu "kıracak" cinsten bug oyunun çıktığı ilk hafta bile görmedim ben, 60 saat oynamıştım. Daha dün test amaçlı girdim tekrar, göze batacak bir şey yok. Cayır cayır akıyor oyun.
Sisteminiz nedir?
 
@Syatix düşük ayarlarda düşük FPS almanın sebebi çoğu zaman darboğazdır. Ama Cyberpunk 2077'de böyle olacağını sanmıyorum oyun dosyalarını kontrol eder medium ayarlarda denersin. O işlemci tahminimce en az 9. veya 10. nesil 6-8 çekirdeklidir kasmasına imkan yok.
 
Merhaba arkadaşlar, Cyberpunk bir yol katetme var mı doku yüklenme sorunu geçti mi oynayan var mı?

Bilgisayarin iyi ise rahat oynanıyor. Ben GeForce NOW'dan oynadim oyunu kiran 1 ya da 2 hata oldu arada küçük buglar da oldu ama oyun deneyimini bozmayan buglar.
Merhaba arkadaşlar, Cyberpunk bir yol katetme var mı doku yüklenme sorunu geçti mi oynayan var mı?

Yakin zamanda 38 GB bir güncelleme gelecek bence o güncelleme gelince oyna hiç hata kalmaz o güncellemeden sonra.
 
Hocam pcde oynamıyorsunuz galiba ben pcde olarak yazıyorum oyun patch 1.05den itibaren atmıyor şuanda 1.23te bugları azaltıyorlar onun dışında oynanış performans yüklenme grafik olarak bir değişiklik yok pcde bende ssd olduğundan hiç doku yüklenmeme yaşamadım ama ps4teki videolardan gördüm çok sıkıntılı bir durum düzelceğe benzemiyor
 
Ben ilk çıktığında 1 bug dışında oyunu engelleyen bir bug görmemiştim ama asıl sıkıntı performans sorunları. İlk çıktığı güne göre 1 FPS artış bile yok. Önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyordum ama en düşük ayarlarda 40 FPS oynuyorum :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı