Cyberpunk 2077 buglar düzeldi mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Eskiden çok sıkıntılı oldugu söylenmişti. Artık oynanabilir halde mi?
Ben oynarken tüm oyun boyunca 1 kritik bug ile karşılaştım, o da eski save i loadlayınca düzeldi. Biraz görüntü bugu var hala ama rahatsız etmiyor eskisi kadar.
O bug da bu.
 
Oyunu 3 kere bitirdim hala da oynuyorum. İlk çıktığında bitirmiştim ozaman da fazla rahatsiz edici bir bug yoktu. Şuan da yok hatta oyun daha rahat akıyor gibi geldi bana. İlk çıktığında şehir de araba sürerken baya kasıyordu. Şuan çok rahat gidiyor.
 
Oyunu geçen hafta aldım ve 20 saat oynadım sadece 3 tane bug gördüm. Benim için sıkıntı olan şey oyunda hala rezalet bir optimizasyon sıkıntı var, şehir dışında araba kullanırken FPS ani bir şekilde düşebiliyor. Sadece bug üzerinde konuşursak bence önemli olan, oyunu kıran buglar temizlenmiş çünkü oyunu ilk çıktığında oynayan arkadaşlarım her 10 dakikada bir bug gördüklerini söylemişlerdi.
 
İlk çıktığında oynadim oyunu engelleyen bir bug denk gelmedim ama garip bur bug var hala düzelmeyen NPC'lerin yanında ateş açıp NPC olmayan yere fareyi çevirip tekrar NPC'lerin kaçtığı yere bakınca orada olan NPC'ler gidiyor etraf bomboş oluyor böyle saçma bir şey hala nasıl düzeltilmez anlamıyorum. Oyundaki Max rahatsız edebilecek bug buydu bendeki.
 
Bir anda her yerdd bu çocuk çıkmaya başladı. Başta ajan smith sandım 😂😂 bu oyun kesinlikle 2 sene daha oynanmaz.
 

Dosya Ekleri

  • indir.jpeg
    indir.jpeg
    308,2 KB · Görüntüleme: 185
Bir anda her yerdd bu çocuk çıkmaya başladı. Başta ajan smith sandım 😂😂 bu oyun kesinlikle 2 sene daha oynanmaz.

Çok yanlış bakmışsın sen duruma o kadar kötü bir hale gelmişki durum dönemle beraber genetik yapı ve sağlık iyice bozulmuş ve artık insanlar onuz' a kadar çocuk doğurmaya başlamış çok gerçekçi bir distopya bu konuda Cyberpunk'ı tebrik ediyorum. (!)
 

Geri
Yukarı