Cyberpunk 2077 çıkışında fiyat artışı yaşanır mı?

OpenShift

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, Cyberpunk'ı bilgisayarımda oynamak istiyorum çıktığında. Acaba çıkışını beklesem bir kaç inceleme izlesem alsam bir nevi oyun ön sipariş durumundan düştüğünde xboxstore psstoredaki gibi fiyatı 500TL bandına yükselir mi acaba? Daha önce ön sipariş sisteminde beklememiştim hiç bir oyunu. Ek olarak geçen günki 60TL değerindeki Epic games kuponunu bu ödeme için kullanıp 190 liraya oyunu almak mantıklı mı? Kupon olmasa oyunu Steam'den alacaktım normalde. Daha fazla arkadaş orada olduğu için. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Herkese iyi oyunlar

@Khaleesi Targaryen bir bitmediniz. Minimum 1080 Ti click bait saçmalığından başka bir şey değil. Adamlar oyunu fuarda sunarken 1080 Ti kullandık dedi sadece, salağın teki de çıkıp "MiNiMuM 1080 Ti İstİyoR MorUQ" diye bir taş attı. Hala da o taşa atlıyorsunuz. Gayriresmi bir şey bile yok ortada. Muhabbet tamamen:
X: 1080 Ti ile sunduk oyunu
Y: Minimum gereksinim 1080 Ti hadi eyw
Şeklinde tamamen.

Bence 60 TL indirim varken fırsatı kaçırma, al. Ne olacağı belli olmaz bu ülkede.

@Khaleesi Targaryen bir bitmediniz. Minimum 1080 Ti click bait saçmalığından başka bir şey değil. Adamlar oyunu fuarda sunarken 1080 Ti kullandık dedi sadece, salağın teki de çıkıp "MiNiMuM 1080 Ti İstİyoR MorUQ" diye bir taş attı. Hala da o taşa atlıyorsunuz.

Bence 60 TL indirim varken fırsatı kaçırma, al. Ne olacağı belli olmaz bu ülkede.
Kimsin de sen bir bitmediniz diyorsun bana. Oyunun grafikleri ortada ve oyun içi yükleme ekranlarının olmadığını söylüyorlar ayrıca belirttim ki gayri resmi diye.

Kimsin de sen bir bitmediniz diyorsun bana. Oyunun grafikleri ortada ve oyun içi yükleme ekranlarının olmadığını söylüyorlar ayrıca belirttim ki gayri resmi diye.
Gayri resmi bile değil. Bi' saniye Google'a yazsan öğreneceksin.

Ubisoft Watch Dogs downgrade yazıp bakabilirsin fuardaki grafiklerle çıkan oyun arasındaki farka. Minimum 1080 Ti olacak olsa oyunu çıkartmazlar. Kime satacaklar o oyunu? En çok kullanılan ekran kartları 960 ve 1060.

Arkadaş son derece haklı. Fuarda oyunu 1050 Ti ile mi göstereceklerdi? 1080 Ti ile gösterildi, böyle ahmakça bir söylenti çıktı. Bu oyun minimum 1080 Ti olursa kime satılacak? Siz bütün dünya 1080 Ti veya üstü ekran kartı kullanıyor filan mı sanıyorsunuz? Steam donanım anketine hiç bakmamışsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı