Rawm Leviathan V4 şarjı çabuk azalıyor

sawitcher7

Decapat
Daha fazla  
Mouse dün elime geçti ve driverı kurdum uygulamayı ilk açtığımda şarjı 100'dü sonra test etmek için Valorant'a girdim. 2000 Hz'de Max 10 dakika oynayıp çıktım uygulamaya tekrar girdim 96'ya düştü çık gir yaptım. Belki uygulamada sorun vardır diye bir anda 86'ya düştü bu sefer. Genel olarak 500 Hz'de kullandım ama iki üç dakikada bir şarjı sürekli aşırı düşmeye başladı. Tekrar çık gir yaptım önce 83'e düştü bir daha girdiğimde 86 ya yükseldi. Sizce sorun uygulamada mı yoksa mouseun bataryasında mı bir sorun var?

Mouse dün elime geçti ve driverı kurdum uygulamayı ilk açtığımda şarjı 100'dü sonra test etmek için Valorant'a girdim. 2000 Hz'de Max 10 dakika oynayıp çıktım uygulamaya tekrar girdim 96'ya düştü çık gir yaptım. Belki uygulamada sorun vardır diye bir anda 86'ya düştü bu sefer. Genel olarak 500 Hz'de kullandım ama iki üç dakikada bir şarjı sürekli aşırı düşmeye başladı. Tekrar çık gir yaptım önce 83'e düştü bir daha girdiğimde 86 ya yükseldi. Sizce sorun uygulamada mı yoksa farenin bataryasında mı bir sorun var?

İlk şarjda normal. Güncellemelerini yapmadıysanız mutlaka yapın. 2. dolumdan sonra da aynı şekilde düşüyorsa garantiye yollayın, değişim yaparlar.

İlk şarjda normal. Güncellemelerini yapmadıysanız mutlaka yapın. 2. dolumdan sonra da aynı şekilde düşüyorsa garantiye yollayın, değişim yaparlar.

Hocam uygalamada yapmam gereken ayarlar var mı siz incelemesini de yapmıştınız bu ürün hakkında epey bilgi sahibisiniz belli yardımcı olursanız sevinirim bir de güncellemeyi nasıl yapacağım ben dün fareyi direkt Wireless olarak bağladım PC'ye başta sitesinden denedim fareyi bağlamayı ama olmadı driverı indirdim açtığımda mouse direkt gözüktü hiçbir şeyi ellemedim sadece uygulamayı güncelledim.

Hocam uygalamada yapmam gereken ayarlar var mı siz incelemesini de yapmıştınız bu ürün hakkında epey bilgi sahibisiniz belli yardımcı olursanız sevinirim bir de güncellemeyi nasıl yapacağım ben dün fareyi direkt Wireless olarak bağladım PC'ye başta sitesinden denedim fareyi bağlamayı ama olmadı driverı indirdim açtığımda mouse direkt gözüktü hiçbir şeyi ellemedim sadece uygulamayı güncelledim.

Uygulamayı açtığınızda mouse altında yazan dongle ve mouse firmware numaraları neler ? Eve geçince aynı sürümde miyiz bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı