Acaba sistem gereksinimleri alttan alttan sızdırılma olabilir mi"Cyberpunk gazına pre-rendered görüntüler atalım da belki birileri alır" düşüncesiyle yapıldım diye bağırıyor.
Acaba sistem gereksinimleri alttan alttan sızdırılma olabilir mi"Cyberpunk gazına pre-rendered görüntüler atalım da belki birileri alır" düşüncesiyle yapıldım diye bağırıyor.
Minimum sistem gereksiniminde RX560 olmazsa Cyberpunk'ımı istiyorum sayın @Random.Person.Eki Görüntüle 410871
1080p minimum sistem gereksinimleri en fazla RX 560 olur. Piyasaya AAA oyun çıkartacağım ve sadece high-end sistemlere özel olacak, saçmalamayın lütfen yalan haberler iyice can sıkmaya başladı.
"Cyberpunk gazına pre-rendered görüntüler atalım da belki birileri alır" düşüncesiyle yapıldım diye bağırıyor.
Maalesef, günde 2₺ atıp al. Para harcama lüksüm yok.Minimum sistem gereksiniminde RX560 olmazsa Cyberpunk'ımı istiyorum sayın @Random.Person.
Çıkasıya kadar heyecanımı kaybetmekten korkuyorum. Şimdilik dil ve iş çalışmaları kafamı meşgul ediyor ancak 400+ saatimi Cyberpunk 2077'ye gömebilsem çok güzel olurdu.16 Nisan 2020'ye çok var, zaman geçmiyor sanki.
Peki.Çıkasıya kadar heyecanımı kaybetmekten korkuyorum. Şimdilik dil ve iş çalışmaları kafamı meşgul ediyor ancak 400+ saatimi Cyberpunk 2077'ye gömebilsem çok güzel olurdu.
Hayır senden istiyorum ben. Minimum sistem gereksinimi RX 560 olmazsa alman lazım.Maalesef, günde 2₺ atıp al. Para harcama lüksüm yok.
Sayın Caner'cim, 5 ay sonra yolcuyum para harcama lüksüm olsa kendime aldığım Cyberpunk 2077'ı iptal etmezdim.Peki.
Hayır senden istiyorum ben. Minimum sistem gereksinimi RX 560 olmazsa alman lazım.
Gitmeden bir makarnanı yeseydik.Sayın Caner'cim, 5 ay sonra yolcuyum para harcama lüksüm olsa kendime aldığım Cyberpunk 2077'ı iptal etmezdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.