- Makaleler
- 1
Nerede 170₺? 
Hocam resimlere tekrar bakınca ben de heyecanlandım.Zevkler ve renkler diyelim E3 ün başında gösterilen 2D platform oyunlarına heyecanlanan bir sürü insan gördüm ama benim için bir şey ifade etmiyor bunda ise yapımcı firma ve Keanu Reeves insanı heyecanlandırmaya yetiyor.
Hocam resimlere tekrar bakınca ben de heyecanlandım.Çık artık lanet olası oyun!
Onu TL'ye çevirme direk karşılaştır. Yani 80 TLŞimdiden almanız iyi olmuş çünkü Cyberpunk'ın 80$ ile en pahalıya satıldığı ülke Japonya.
Şimdiden almanız iyi olmuş çünkü Cyberpunk'ın 80$ ile en pahalıya satıldığı ülke Japonya.
8.700 Yen yapıyor asgari ücret 160.000 Yen herhangi bir şekilde bütçeyi zorlamıyor ve genelde işler 240.000 Yen'den başlıyor yani Japonya'ya göre pahalı değil.Onu TL'ye çevirme direk karşılaştır. Yani 80 TL![]()
Desene oyunu önceden alanlar taksit taksit DLC alacak.
DLC ler gelene kadar spoiler yemeden 1-2 sene dayanmak zor.İşte bu yüzden Pre-Order yapanlar ve önceden alanlar kervanına katılmıyorum. DLC'ler çıkana kadar oyun zaten ciddi anlamda indirim alıyor.
Ön sipariş bonus'u da saçma sapan bir şey. Aldığına değmiyor kısacası.
Onu TL'ye çevirme direk karşılaştır. Yani 80 TL![]()
Gerçi siz de haklısınız. Fakat benim anlamadığım neden ABD fiyatı 60$ iken Japonya fiyatı 80$?8.700 Yen yapıyor asgari ücret 160.000 Yen herhangi bir şekilde bütçeyi zorlamıyor ve genelde işler 240.000 Yen'den başlıyor yani Japonya'ya göre pahalı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.