Cyberpunk 2077 Çıkmasına 311 Gün Kaldı

Zevkler ve renkler diyelim E3 ün başında gösterilen 2D platform oyunlarına heyecanlanan bir sürü insan gördüm ama benim için bir şey ifade etmiyor bunda ise yapımcı firma ve Keanu Reeves insanı heyecanlandırmaya yetiyor.
Hocam resimlere tekrar bakınca ben de heyecanlandım. 🤣 Çık artık lanet olası oyun!

Hocam resimlere tekrar bakınca ben de heyecanlandım. 🤣 Çık artık lanet olası oyun!
402827

Bana bu görsel yetti bile.

Şimdiden almanız iyi olmuş çünkü Cyberpunk'ın 80$ ile en pahalıya satıldığı ülke Japonya.
Onu TL'ye çevirme direk karşılaştır. Yani 80 TL :D
8.700 Yen yapıyor asgari ücret 160.000 Yen herhangi bir şekilde bütçeyi zorlamıyor ve genelde işler 240.000 Yen'den başlıyor yani Japonya'ya göre pahalı değil.

Desene oyunu önceden alanlar taksit taksit DLC alacak.

İşte bu yüzden Pre-Order yapanlar ve önceden alanlar kervanına katılmıyorum. DLC'ler çıkana kadar oyun zaten ciddi anlamda indirim alıyor.

Ön sipariş bonus'u da saçma sapan bir şey. Aldığına değmiyor kısacası.

İşte bu yüzden Pre-Order yapanlar ve önceden alanlar kervanına katılmıyorum. DLC'ler çıkana kadar oyun zaten ciddi anlamda indirim alıyor.

Ön sipariş bonus'u da saçma sapan bir şey. Aldığına değmiyor kısacası.
DLC ler gelene kadar spoiler yemeden 1-2 sene dayanmak zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı