Cyberpunk 2077 CPU ayarları nasıl olmalı?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Intel Arc A750 ekran kartım ve i3 12100F işlemcim bulunmakta. Yüksek ayarlarda oyunu 90 FPS sabit oynuyorum. Gerek savaş esnası ve sonrasında oyunda hiçbir şekilde kasma ve drop yaşamıyorum. Adeta normal şekilde oynatıyor ve memnunum. Ancak nedense CPU %100 olarak kullanılıyor. Kasa ısınıyor ve fanlar aciliyetli şekilde dönüyor. Bu da ister istemez işlemcimi çok yorduğumun ve oyun süremi arttırmam sonrası işlemci ömrünü kısaltacağım korkusu başlattı. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? (Not; ekran kartına yük bindir demeyin zaten full grafikte oynuyorum. GPU'ya yeterince yük bindirdiğime eminim.)

İşlemciyi kullanan bir oyun işlemcin Max kullanıyor çekirdek sayısı az. İşlemciye yapabileceğin bir ayar yok. Bir sorun olacağını sanmıyorum. CPU %100 kullanımda ısı dereceleri ne durumda?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
,

bu video dada 12100 kullanıyor %96 lara çıkıyor kullanım ama ısı 67 derece bir sorun olmaz mesela.

Son düzenleme:
Intel Arc A750 ekran kartım ve i3 12100F işlemcim bulunmakta. Yüksek ayarlarda oyunu 90 FPS sabit oynuyorum. Gerek savaş esnası ve sonrasında oyunda hiçbir şekilde kasma ve drop yaşamıyorum. Adeta normal şekilde oynatıyor ve memnunum. Ancak nedense CPU %100 olarak kullanılıyor. Kasa ısınıyor ve fanlar aciliyetli şekilde dönüyor. Bu da ister istemez işlemcimi çok yorduğumun ve oyun süremi arttırmam sonrası işlemci ömrünü kısaltacağım korkusu başlattı. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? (Not; ekran kartına yük bindir demeyin zaten full grafikte oynuyorum. GPU'ya yeterince yük bindirdiğime eminim.)
merhaba konudan bağımsız olacak aynı kartı almayı düşünüyorum memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı