1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #71 Muhabbet Kuşu dedi: Marşımızı çalalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FitGirl Repack setup'ında çalan müzik.
Muhabbet Kuşu dedi: Marşımızı çalalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FitGirl Repack setup'ında çalan müzik.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Aralık 2020 #72 Saniye başı 5 yorum atıyorlar
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #73 PustiPowerV2 dedi: Küfreden? Genişletmek için tıkla... Sen takip edememişin olayları.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Aralık 2020 #74 Zcherby dedi: Sen takip edememişin olayları. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Dün Cyberpunk 2077 konularından sıkılıp Wild Rift'e geçtim.
Zcherby dedi: Sen takip edememişin olayları. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Dün Cyberpunk 2077 konularından sıkılıp Wild Rift'e geçtim.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #75 55superx dedi: Steam üzerinden dosyaları kopyalamak yetiyormuş herhalde öyle deniyordu. Oyunda kırılacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Undertale'in içindeki steam.api dosyasını silince Steam dışında çalışıyordu.
55superx dedi: Steam üzerinden dosyaları kopyalamak yetiyormuş herhalde öyle deniyordu. Oyunda kırılacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Undertale'in içindeki steam.api dosyasını silince Steam dışında çalışıyordu.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 10 Aralık 2020 #76 Muhabbet Kuşu dedi: Marşımızı çalalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi güzel de malum sitede daha oyunu göremedim. Daha çıkmadı mı ben mi bulamadım?
Muhabbet Kuşu dedi: Marşımızı çalalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi güzel de malum sitede daha oyunu göremedim. Daha çıkmadı mı ben mi bulamadım?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2020 #77 Ben olsam hemen indirmezdim. Bir kaç hafta daha bekleyip güncellemeler ile oyunun düzelmesini bekleyip daha sağlam bir sürüm indirirdim. Umarım korsana destekten ban yemem.
Ben olsam hemen indirmezdim. Bir kaç hafta daha bekleyip güncellemeler ile oyunun düzelmesini bekleyip daha sağlam bir sürüm indirirdim. Umarım korsana destekten ban yemem.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #79 Oyun kendine çok güveniyor sanırım.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.302 Makaleler 5 Çözümler 44 10 Aralık 2020 #80 Geronix dedi: Umarım korsana destekten ban yemem. Genişletmek için tıkla... Yemezsiniz hocam. rXAi dedi: Eki Görüntüle 773284 Genişletmek için tıkla... Ben GOG indiriyorum.
Geronix dedi: Umarım korsana destekten ban yemem. Genişletmek için tıkla... Yemezsiniz hocam. rXAi dedi: Eki Görüntüle 773284 Genişletmek için tıkla... Ben GOG indiriyorum.