Cyberpunk 2077 crack çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 Saat iade hakkını boşuna koymuyorlar.

Belki şu anda param yok? Belki durumum sıkışık? Nereden bilebilirsiniz? Bilgisayarın açacağından bile şüpheliyim. Ayrıca zaten RPG oyuna başladımmı 2 saat deneme olmuyor 3 4 saat oynamış oluyorum herhangi bir oyunu.
Crack'e neden bu kadar karşısınız anlamış değilim, zaten oyunu alacağım orası su götürmez bir gerçek ama aldıktan sonrada oyunun diğer Assassin's Creed Origins ve Odyssey gibi kalmasınıda istemiyorum.

Crack indirmeyi bile bilmeyen insanlar, teknoloji forumunda crack istiyor. 🤬
Toplu Ban'a hazırlanın.

Burada bana bir dokundurma var galiba :D.

Ne kadar hızlılarmış hemen kırmışlar dur hele 1gün olaydı 3 ayrı kişi kırmış bir de.

Oyunun daha az kasması için patch gelecekti geldi mi? Ve kırıldığı versiyonda o patch var mıdır?

Bence yok. 1,03 yaması ile kırılmış. Pre Download'da kırıldığına göre büyük ihtimalle yoktur.

O zaman ben bekleyeceğim sabır ile 1 ay sonra düzeltirler sanırım optimizasyon falan o zaman indireyim.

Benim için asıl önemli olan olay sse 4.2 gibi bir işlemci özelliğinin zorunlu tutulmadan her işlemci ile açılmasına bakmasıdır. Şayet açılırsa oyun zaten indirimde 150-160 vereceğiz alacaz oyunu yeni çıkan bir oyun ve sırf hatasız oynamak için 1 sene beklemeye değmez. Bir de bu oyun için o fiyat gayet ucuz haklarını vermek gerekir adamların.

Oyun çıkmadan önce çok heyecanlıydım ama içimde bir yerde, bir köşede o his vardı. Böyle sanki bir şey olacak ve herkes o durumdan şikayet edecekmiş gibi geldi. Grafikler, hikaye falan tamam eyvallahta optimizasyondan hiç beklemezdim :D. Yani o kadar inancım büyüktü ki böyle efsane bir optimizasyon ile bizi karşılayacak diye umut ediyordum ama oyun çıktıktan sonra işin rengi değişti.

CD PROJECT Eskiden bir crack firmasıymış. O yüzden bizlere bu oyunu korumasız sunuyorlar crackleyip indirebilelim diye. Online getirirlerse ve bu da cracklere açık olursa Online sayısını arttırmak için yapılan bir hareket olabilir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı